HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Τσολάκη: «Η πιο δύσκολη χρονιά ήταν εκείνη που ήμουν στο ΣΚΑΪ»

Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  «Status» του Κωνσταντίνου Καμέα στο Κυπριακό Astra Tv.

Μέσα σε όλα η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε και στην δύσκολη χρονιά που είχε όταν ήταν στον ΣΚΑΪ χωρίς όμως να θέλει να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Εμένα το όνειρό μου πάντα ήταν να γίνω γυμνάστρια. Από μικρή έκανα πρωταθλητισμό, tae kwo do.Είχα στο μυαλό μου να γίνω γυμνάστρια. Επηρεαζόμουν λανθασμένα από τους δικούς μου. Πέρασα στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό στο ΑΠΘ αλλά ήμουν δυστυχισμένη. Έκανα τα χαρτιά μου και πέρασα στα ΤΕΦΑΑ. Εκείνο το καλοκαίρι δούλευα σε γυμναστήριο και έβλεπα με πολύ ζήλο τα DVD της Ελένης Πετρουλάκη για να μάθω περισσότερα» ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Και συνέχισε: «Ήρθε στο γυμναστήριο το TV Θεσσαλονίκη, για να κάνει ένα ρεπορτάζ και μίλησα εγώ σαν υπεύθυνη του γυμναστηρίου. Τότε μου έκανε πρόταση ο παρουσιαστής της εκπομπής, ο Γιώργος Συρίγος, να κάνουμε μαζί την εκπομπή ζωντανά κάθε Παρασκευή. Έτσι ξεκίνησα».

 

Η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε επίσης στην πιο δύσκολη επαγγελματικά περίοδο της ζωής της: «Χωρίς να θέλω να επεκταθώ, η πιο δύσκολη χρονιά λόγω κάποιου συγκεκριμένου γεγονότος, που δεν έχει νόημα τώρα να κουβεντιάσουμε, ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ. Δεν θα τη συγκρίνω με καμία άλλη. Ήταν όμως και τα περισσότερα μαθήματα που πήρα σαν Ελένη, σαν άνθρωπος».

Τέλος αναφορικά με την εκπομπή της στο Open η Ελένη Τσολάκη δήλωσε ότι: «Εμείς πήραμε μια απόφαση φέτος, η εκπομπή να είναι ολόκληρη ψυχαγωγική. Να μην βάλουμε ένα ποδαράκι στην ενημέρωση. Πράγμα που πέρυσι προσπαθήσαμε. Είμαι πολύ τυχερή με αυτή την παρέα, μετά το Happy Day αισθάνομαι ότι αυτή η παρέα είναι η πιο ολοκληρωμένη παρέα που βρίσκομαι».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

J2US: Οι συμμετέχοντες που “μοιράζονται” το ίδιο καμαρίνι

HerNews ka

H “πληρωμένη” απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Her News b

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Η στιγμή που λύγισε μιλώντας για τη μητέρα της

Her News