HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Η στιγμή που λύγισε μιλώντας για τη μητέρα της

Σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη προχώρησε η Μαρία Διακοπαναγιώτου στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μίλησε για το δέσιμο που έχει με τη μητέρα της και την αγάπη που έχει λάβει, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Παράλληλα, μίλησε για τον χωρισμό των γονιών της, κάνοντας αναφορά στην κλειστή κοινωνία της επαρχίας, αλλά και στο πώς επηρεάστηκε η ίδια.

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Η μάνα μου είναι θεά»

«Δεν νομίζω ότι με ενόχλησε ο χωρισμός των γονιών μου. Αν υπάρχει κάτι στο υποσυνείδητο, δεν το ξέρω. Σίγουρα ένας χωρισμός είτε είσαι 5 είτε 25 πονάει. Η μαμά μου με έκανε στα 20 της εκείνη την εποχή. Θυμάμαι η μαμά μου μού έλεγε ότι ήταν από τις πρώτες γυναίκες που ήταν χωρισμένη στο χωριό. Την κοιτούσαν, λες και τι θα πει χωρισμένη. Όλο αυτό σίγουρα θα έχει αντίκτυπο σε εμένα. Η μάνα μου είναι θεά» είπε αρχικά η Μαρία Διακοπαναγιώτου.

«Εγώ από τη μαμά μου έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη… Σίγουρα…» κατάφερε μόνο να πει η ηθοποιός και ξέσπασε σε δάκρυα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ανέφερε ότι έχει φέρει κουμπαράδες που της αρέσουν για να ελαφρύνει το κλίμα και η Μαρία Διακοπαναγιώτου συνέχισε: «Ε φέρε ρε μ…α με κάνεις και κλαίω. Δεν μπορώ».

«Με καταβάλλει τόσο πολύ το άγχος που δεν μπορώ να είμαι παραγωγική»

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην αγχώδη διαταραχή που αντιμετωπίζει, για την οποία εξομολογήθηκε: «Υποφέρω από αγχώδη διαταραχή αλλά αυτή τη στιγμή δε νοσώ. Έχω θέμα με το άγχος απλά, έτσι λέγεται. Με καταβάλλει τόσο πολύ το άγχος που δεν μπορώ να είμαι παραγωγική, φοβάμαι τα πάντα και δεν μπορώ να βγω από το σπίτι. Στην πρώτη καραντίνα ήταν όλα καλά. Στην δεύτερη καραντίνα άρχισε η κάτω βόλτα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ξυπνούσα και νόμιζα πως θα πεθάνει η μαμά μου και το σκυλάκι μου.

Ξέρεις ποια σκέψη με βοηθάει; Ο μόνος τρόπος για να φύγεις από τη φοβία του θανάτου είναι να νιώσεις χορτασμένος, να νιώσεις την πληρότητα. Αυτή η σκέψη μειώνει τη θλίψη. Δεν νιώθω ότι έχω ζήσει αυτά που ήθελα. Δεν με βοηθούσε η σκέψη μου, το άγχος δεν με άφηνε να απολαύσω πράγματα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λεωνίδας Κακούρης: Η ανάρτηση που προκαλεί ερωτηματικά και η ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ»

HerNews ka

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Κανένας δεν τολμούσε να κάνει καταγγελία. Έχω ακούσει φοβερά πράγματα”

HerNewskl

Σε εκκρεμότητα η υπογραφή συμβολαίου της Νομικού με τον ΑΝΤ1

Her News