HerNews.gr
Ελλάδα

Σοκ: Την ώρα που η 21χρονη φοιτήτρια ψυχορραγούσε στο δρόμο έκλεψαν 1.500 ευρώ απο τη τσάντα της- «Χαρίζει» ζωή με τα όργανα της

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το περιστατικό που φέρεται να συνέβη στην άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, όταν μάλιστα εκείνη ήταν πεσμένη και αιμόφυρτη στον δρόμο.

Κάποιος φέρεται να έκλεψε από την 21χρονη κοπέλα το ποσό των 1.500 ευρώ τα οποία της είχαν δώσει πιθανώς οι γονείς της όταν εκείνη έφευγε από τα Χανιά για να επιστρέψει Θεσσαλονίκη. 

Το ποσό αυτό δεν βρέθηκε ούτε στην τσάντα της κοπέλας ούτε στα ρούχα που φορούσε την ημέρα που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος κατηγορούμενος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος μίλησε στους δημοσιογράφους το πρωί της Τρίτης για το περιστατικό κλοπής λέγοντας πως η υπόθεση θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθούν διώξεις και να γίνει προκαταρκτική έρευνα.

Η 21χρονη Εμμανουέλα θα δίνει ζωή πλέον σε 2 ανθρώπους καθώς βρέθηκαν οι λήπτες των οργάνων της.

Εντός της ημέρας οι δυο ασθενείς  στο Ωνάσειο και στο Ιπποκράτειο θα λάβουν τα δώρα ζωής της Εμμανουέλας έπειτα από απόφαση των γονιών της.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η διαδικασία της μεταμόσχευσης του ήπατος σε ασθενή στο Ιπποκράτειο, ενώ η καρδιά της ήδη βρίσκεται στο Ωνάσειο προκειμένου να γίνει η μεταμόσχευση σε ασθενή που ζει με τεχνητή καρδιά.

Τα νεφρά αναμένεται να μεταμοσχευθούν σε ασθενείς που περιμένουν στη λίστα ληπτών, ενώ οι πνεύμονες κρίθηκαν ακατάλληλοι για μεταμόσχευση.

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια- Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η συνοδηγός

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Κακοκαιρία GAIA: Νέο έκτακτο δελτίο καιρού – Πού θα είναι επικίνδυνα τα φαινόμενα

Her News

«Καλάθι του Πάσχα»: Πότε θα τεθεί σε ισχύ και ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει

HerNews ka

Κοκτέιλ βροχής και σκόνης στην Αθήνα: Πως θα είναι το επόμενο 48ωρο

Her News b