HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τέλος απο τον ΣΚΑΙ η Μαρία Μπακοδήμου – Τι αλλαγές αποφασίζει ο σταθμός

Μετά την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα», σειρά παίρνει η Μαρία Μπακοδήμου, αφού η πορεία της εκπομπής της με τίτλο «Γεια σου» καταποντίζεται στους πίνακες τηλεθέασης.

Σε διορθωτικές κινήσεις βαδίζει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του HerNews, από τις αρχές της εβδομάδας ενημερώθηκε η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη ότι λήγει η σύμβαση της, λίγους μόνο μήνες μετά την έλευση της στο κανάλι του Φαλήρου και την ένταξη της στην ανανεωμένη εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι την πόρτα της εξόδου από τον τηλεοπτικό σταθμό βλέπει πλέον και η Μαρία Μπακοδήμου λόγω των χαμηλών πτήσεων τηλεθέασης της εκπομπής της.

Η απόφαση εκτελέστηκε από την διευθύνουσα σύμβουλο του σταθμού ΣΚΑΙ Εύη Κουτσαυτάκη. Το τέλος της Μαρίας Μπακοδήμου έρχεται μετά από μια ταραχώδη περίοδο λίγων μηνών, κατά την οποία η παρουσιάστρια διαμαρτύρονταν συνεχώς στη διοίκηση του ΣΚΑΙ για τη μειωμένη στήριξη της σε επίπεδο μέσων και προσωπικού, ενώ αγκάθι από το καλοκαίρι παρέμενε και η αιφνιδιαστική αντικατάσταση της Μαρίας Μπακοδήμου από το πρωινό του ΣΚΑΙ με τη Φαίη Σκορδά.

Νεότερα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ντόρας Κουτροκόη

Η Ντόρα Κουτροκόη, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, μπορεί τις επόμενες ώρες να βρεθεί κοντά στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 που ξεκινά με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα την προσεχή Δευτέρα.

Από το περιβάλλον του σταθμού διαρρέεται ότι οι δυο πρώην συμπαρουσιαστές της Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος, μπορεί να μη προκάλεσαν, ωστόσο δεν διαφώνησαν με την απομάκρυνση της παρουσιάστριας.

Μεταγραφή έκπληξη;

Συζητείται ευρέως στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι η επόμενη δημοσιογραφική προσθήκη στο δυναμικό του ΣΚΑΙ θα είναι η νέα συζυγος του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου, Λίνα Δρούγκα. Οι φήμες έχουν φουντώσει λόγω της στενότατης προσωπικής φιλίας του επιχειρηματία με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζο.

Έρχονται… αλλαγές στο μεσημεριανό του ΣΚΑΙ; Θα μάθουμε σύντομα…

Ντόρα Κουτροκόη: Η αποχώρηση της από την εκπομπή «Σήμερα» και το τηλεοπτικό της μέλλον

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ματίνα Νικολάου: Έχω μία θλίψη που τελειώνει το «Καλό Μεσημεράκι»

HerNews ka

Σασμός: Η μεγάλη ανατροπή στην δίκη του Αστέρη – Όλα όσα θα δούμε την Μεγάλη Εβδομάδα

Her News b

Μπέσσυ Αργυράκη: «Έχω κάνει σεξ στο αεροπλάνο»

Her News