HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μάρκλ: Κυκλοφόρησε το trailer του νέου τους ντοκιμαντέρ στο Netflix

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δίνουν επιτέλους στους θαυμαστές τους μια ματιά στα πολυαναμενόμενα ντοκιμαντέρ τους στο Netflix  ακριβώς στη μέση του ταξιδιού του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στη Βοστώνη.

Το τρέιλερ για το «Harry & Meghan» κυκλοφόρησε το πρωί της Πέμπτης και δείχνει φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους – συμπεριλαμβανομένων εικόνων της Μαρκλ να δείχνει απογοητευμένη σε βασιλικές εκδηλώσεις και ακόμη και να κλαίει – και σύντομα πλάνα από τη νέα ζωή του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στην Καλιφόρνια.

«Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες», αφηγείται ο Χάρι.

Η αποκάλυψη του σόου έφτασε μια μέρα αφότου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έφτασαν στις ΗΠΑ και παρακολούθησαν έναν αγώνα μπάσκετ των Σέλτικς , ξεφεύγοντας από μια ρατσιστική καταιγίδα που ξέσπασε την Τετάρτη στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ που ανάγκασε έναν μακροχρόνιο βασιλικό βοηθό να παραιτηθεί.

Ο Χάρι, 38 ετών, και η Μαρκλ, 41, έκαναν τους δικούς τους ισχυρισμούς για ρατσισμό μέσα στη βασιλική οικογένεια στη συνέντευξή τους με την Όπρα τον Μάρτιο του 2021, προτρέποντας τον Γουίλιαμ να αντιδράσει λέγοντας: «Δεν είμαστε σε μεγάλο βαθμό μια ρατσιστική οικογένεια».

«Είναι ωραίο να μπορούμε να εμπιστευόμαστε την ιστορία μας σε κάποιον έναν έμπειρο σκηνοθέτη του οποίου τη δουλειά θαύμαζα εδώ και πολύ καιρό, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι όπως θα το λέγαμε», είπε Οκτώβριο η Μέγκαν Μάρκλ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Netflix: Όταν το Malcolm & Marie αποδομεί έναν ερωτικό τσακωμό

Her News

Ευτυχισμένες Μέρες του Σάμιουελ Μπέκετ: Έρχεται στο θέατρο Olivio για 10 παραστάσεις

HerNews ka

Η Μαρίζα Ρίζου για πρώτη φορά στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» – Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Her News