HerNews.gr
Ελλάδα

Δήμητρα Κατσαφάδου: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής στα καταστήματα της

Πριν από σχεδόν ένα μήνα η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε δεχθεί κλοπή στο κατάστημά της από αγνώστους οι οποίοι της είχαν κλέψει κρέμες αρκετά μεγάλης αξίας. Επίσης οι διαρρήκτες έκαναν γυαλιά καρφιά το κατάστημά της με την ίδια να δημοσιεύει το περιστατικό στο instagram.

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη κλοπή, η Δήμητρα Κατσαφάδου δέχθηκε και δεύτερη διάρρηξη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Θεοδόση Πάνου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό Μας» και οι δυο διαρρήξεις τα πρόσωπα είναι ίδια. Και οι δυο υπήκοοι Αλβανίας οι οποίοι έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Η Ελληνική Αστυνομία και η ασφάλεια Αττικής κατάφεραν να εξιχνιάσουν αυτή την υπόθεση η οποία ήταν αρκετά κοστοβόρα για την Δήμητρα Κατσαφάδου.

Να θυμίσουμε ότι οι διαρρήκτες δεν είχαν κλέψει χρήματα από το κατάστημα αλλά μόνο τις κρέμες και συγκεκριμένα όπως η ίδια η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε δηλώσει, ήταν από τις πιο ακριβές κρέμες αυτές που της πήραν. Μάλιστα το ύψος τους έφτανε τις 45.000 ευρώ.

 

Σύμφωνα πάλι με τον Θεοδόση Πάνου η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε πλήρως τους δράστες, όμως δεν βρέθηκαν τα προϊόντα και εκτιμούν ότι ήδη τα έχουν πουλήσει.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Διαψεύδει την σύλληψη στενού της συνεργάτη για την κλοπή του καταστήματός της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μίλτος Τεντόγλου: Χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου με άλμα 8,52 μέτρα

HerNews ka

Ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

HerNews ka

Πλέυρης: Έρχεται τέταρτη δόση εμβολίου από Σεπτέμβριο

Her News