HerNews.gr
Ελλάδα

Μίλτος Τεντόγλου: Χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου με άλμα 8,52 μέτρα

Νέα νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη εξασφάλισε ο τρομερός Μίλτος Τεντόγλου. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος με εξαιρετικό αποτέλεσμα 8,52 μέτρα, γράφοντας ξανά ιστορία στο άθλημα που επέλεξε.

Ο Μίλτος Τεντόγλου χρειάστηκε μια τελευταία προσπάθεια στον τελικό για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο, καθώς ο αγώνας με τον Τζαμαϊκανό άλτη Wayne Pinnock αποδείχθηκε αρκετά απαιτητικός.

Ο Μίλτος Τεντόγλου μπήκε με αποφασιστικότητα στον αγώνα και πήδηξε 8,50 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια, κάνοντας αυτή την καλύτερη φετινή του επίδοση. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στους ενθουσιασμένους θεατές και έκανε νόημα σε όλους να ηρεμήσουν.

Ο Πίνοκ κατάφερε επίσης να φτάσει τα 8,50 μέτρα στο δεύτερο άλμα του, ενισχύοντας την ένταση μεταξύ των θεατών.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε τα 8,39 μέτρα στην τρίτη του προσπάθεια, παραμένοντας στη δεύτερη θέση και μόλις ένα εκατοστό πίσω από τον Πίνοκ, ο οποίος διέσχισε την απόσταση των 8,40 μέτρων στην πρώτη του προσπάθεια. 

Η τέταρτη προσπάθεια του Τεντόγλου κρίθηκε άκυρη ενώ ο Πίνοκ απέκρουσε 8,03 μέτρα.

Στην προτελευταία προσπάθεια ο Μίλτος Τεντόγλου έφτασε τα 8,30 μέτρα, ενώ ο Πίνοκ συνέχισε να προηγείται με σκορ 7,96 μέτρα.

Τελικά, στην τελευταία του προσπάθεια, ο Τεντόγλου κατάφερε να ξεπεράσει την απόσταση των 8,52 μέτρων, κατακτώντας το χρυσό και τις καρδιές των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο. Ο Πίνοκ σκόραρε χαμηλότερα πηδώντας 8,32 μέτρα στην τελευταία του προσπάθεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Αεροχείμαρρος με έντονο κυματισμό θα προκαλέσει μεγάλα ύψη βροχής στη Δυτική Ελλάδα

Her News b

Κιβωτός του Κόσμου: Σοκάρουν οι καταγγελίες για ασέλγεια και κακοποιήσεις σε βάρος ανηλίκων

Her News

Τέμπη: Έκαναν αλκοτέστ στον σταθμάρχη 4,5 ώρες μετά τη σύλληψή του

HerNews ka