HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Ανησυχούσε ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα καταλήξει σαν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι φοβόταν ότι «η ιστορία θα επαναλαμβανόταν» όταν η Μέγκαν Μαρκλ μπήκε στην βασιλική οικογένεια.

Σε ένα νέο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μαρκλ στο Netflix, “Χάρι & Μέγκαν”, ο Δούκας του Σάσεξ εξηγεί την ιστορία της κακής μεταχείρισης των γυναικών που μπαίνουν στο The Firm .

«Ο πόνος και η ταλαιπωρία των γυναικών που παντρεύονται σε αυτό το ίδρυμα, αυτό τροφοδοτεί την φρενίτιδα», λέει ο Χάρι καθώς πλάνα από την αείμνηστη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, αλλά και τα εξώφυλλα των ταμπλόιντ εμφανίζονται στην οθόνη.

«Συνειδητοποίησα ότι δεν θα σε προστατέψουν ποτέ», ακούγεται να λέει η Μέγκαν Μακρλ. «Ήμουν τρομοκρατημένος», απαντά ο Χάρι. «Δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία».

Τα τρία πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ “Χάρι & Μέγκαν” θα προβληθούν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, και τα υπόλοιπα 3 στις 15 Δεκεμβρίου στο Netflix.

Ο ιδρυτής του Bot Sentinel, Κρίστοφερ Μπούζι, εμφανίζεται επίσης στο τρέιλερ, λέγοντας: «Είναι για το μίσος, είναι για τη φυλή».

Ο ίδιος έγραψε στο Twitter μετά την κυκλοφορία του νέου κλιπ: «Από το γύρισμα αυτού του βίντεο, δημοσιεύτηκαν πολλές βόμβες που επιβεβαιώνουν αυτό που είπα. Πάντα αφορούσε τη φυλή και το μίσος».

Το τρέιλερ περιλαμβάνει επιπλέον αφήγηση από τον Πιρς Μόργκαν που περιγράφει τη Μαρκλ,ως «βασιλική ροκ σταρ», αν και η στάση του αργότερα θα αλλάξει και θα αρχίσει να την αποκαλεί πριγκίπισσα Πινόκιο .

Ο Μόργκαν παραιτήθηκε από το «Good Morning Britain» και εισέβαλε στο πλατό το 2021 αφού επέκρινε αδιάκοπα τη συνέντευξη της Μαρκλ και του Χάρι με την Όπρα Γουίνφρεϊ — και την κατηγόρησε ότι είπε ψέματα για τα σοβαρά προβλήματα ψυχικής της υγείας.

«Δεν πιστεύω σχεδόν τίποτα που βγαίνει από το στόμα της και νομίζω ότι η ζημιά που έχει κάνει στη βρετανική μοναρχία και στη βασίλισσα τη στιγμή που ο πρίγκιπας Φίλιππος βρισκόταν στο νοσοκομείο είναι τεράστια και ειλικρινά περιφρονητική».
Είπε ο Μόργκαν στους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του στο Λονδίνο μετά την παραίτησή του.

Το δραματικό πρώτο τρέιλερ της περασμένης εβδομάδας για τη σειρά που σκηνοθετεί η Liz Garbus έδειξε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε όλη τη σχέση του ζευγαριού.

Συμπεριλαμβανομένων εικόνων της Μαρκλ να δείχνει απογοητευμένη στα βασιλικά γεγονότα. Ακόμη και να κλαίει και σύντομα πλάνα από τη νέα ζωή του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex στην Καλιφόρνια.

«Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες», είπε ο Χάρι.

 

Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μάρκλ: Κυκλοφόρησε το trailer του νέου τους ντοκιμαντέρ στο Netflix

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Τέλος το talk show για τον Jimmy Kimmel; «Νομίζω ότι αυτό είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο»

HerNews ka

Met Gala: Οι Καρντάσιανς έφαγαν… πόρτα

Her News b

Πρίγκιπας Άντριου: Κατηγορείται για «όργιο ανηλίκων» στο νησί του Έπσταϊν

HerNews ka