HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Άντριου: Κατηγορείται για «όργιο ανηλίκων» στο νησί του Έπσταϊν

Ο πρίγκιπας Άντριου αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε ένα «όργιο ανηλίκων» στο ιδιωτικό νησί του καταδικασμένου για σεξουαλικά αδικήματα, Τζέφρι Έπσταϊν , όπως αποκαλύπτεται σε ένα πρόσφατα αποσφραγισμένο δικαστικό έγγραφο.

Μέρος των εγγράφων που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ομοσπονδιακή δικαστή του Μανχάταν, αναφέρει λεπτομερώς τις κατηγορίες ενός ανήλικου κοριτσιού που δεν κατονομάζεται, αλλά αναφέρεται ως “Jane Doe 3”.

Στο έγγραφο, η κοπέλα ισχυρίζεται ότι εξαναγκάστηκε σε σεξουαλικές πράξεις με τον πρίγκιπα Άντριου ενώ ήταν ανήλικη, με περιστατικά που συνέβησαν στο διαμέρισμα της Μάξγουελ στο Λονδίνο, σε μια άγνωστη τοποθεσία στη Νέα Υόρκη και στο ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ, όπου φέρεται να έλαβε χώρα ένα όργιο με πολλά ανήλικα κορίτσια.epstein-maxwell-m

Το δικαστήριο υποστηρίζει ότι ο Έπσταϊν έδωσε εντολή στο θύμα να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του πρίγκιπα και προτείνει ότι η Μάξγουελ ενήργησε ως «κυρία» για τον Έπσταϊν , διευκολύνοντας τις πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης του πρίγκιπα Άντριου και βοηθώντας στη διακίνηση του θύματος διεθνώς.

Πότε συνέβη το περιστατικό;

Ενώ το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα του φερόμενου οργίου είναι ασαφές στα δικαστικά έγγραφα, αναφέρει ότι ο Έπσταϊν κράτησε την “Jane Doe 3” ως σκλάβα του σεξ από το 1999 έως το 2002.

Αυτές οι κατηγορίες ήταν αρχικά μέρος μιας αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση που άσκησε η κατήγορος του Έπσταϊν, Βιρτζίνια Τζιούφρε, εναντίον της Μάξγουελ το 2015, η οποία έκτοτε διευθετήθηκε. 

Η Τζιούφρε ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου τρεις φορές γύρω στο 2001 όταν ήταν 17 και 18 ετών.

Τα αρχεία του δικαστηρίου αποκαλύπτουν επίσης μια άλλη κατήγορο, τη Τζοάνα Σόμπεργκ, η οποία δήλωσε σε μια κατάθεση του 2016 ότι ο πρίγκιπας Άντριου έβαλε το χέρι του στο στήθος της ενώ εκείνη καθόταν στην αγκαλιά του στο αρχοντικό του Έπσταϊν στο Μανχάταν το 2001.

Ο πρίγκιπας Άντριου αρνείται σταθερά αυτές τις κατηγορίες και το όνομά του εμφανίζεται πολλές φορές στα έγγραφα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Ο πρίγκιπας είχε κατηγορηθεί προηγουμένως για ανάρμοστη συμπεριφορά στο «Παιδοφιλικό Νησί» του Έπσταϊν, που οδήγησε στην απομάκρυνσή του από τα βασιλικά καθήκοντα το 2019.

Παρά αυτές τις διαμάχες, η βασιλική οικογένεια αναμένεται να διατηρήσει την υποστήριξη του πρίγκιπα Άντριου. Ο βασιλικός σχολιαστής Kinsey Schofield υποστήριξε ότι η οικογένεια θα συνεχίσει να είναι δίπλα του, ακολουθώντας τη στρατηγική «ποτέ μην παραπονιέσαι, ποτέ μην εξηγείς».

Η δημοσιοποίηση των εγγράφων αναμένεται να εμπλέξει περισσότερους από 170 συνεργάτες του Έπσταϊν, συμπεριλαμβανομένων εξέχουσων προσωπικοτήτων όπως ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλλαγή καριέρας για την Britney Spears: Ετοιμάζεται να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans

HerNews ka

Ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: «Η ζωή της ήταν σε πραγματικό κίνδυνο»

HerNews ka

Σακίρα: Νέα «μπηχτή» για τον Πικέ σε κλιπ από το νέο της τραγούδι – Δείτε βίντεο

Her News b