HerNews.gr
Ελλάδα

Αλόννησος: Στόλισαν υποβρύχιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Αλόννησος επέλεξε να γιορτάσει φέτος τη σύνδεσή της με τη θάλασσα διοργανώνοντας ένα συμβολικό υποβρύχιο στολισμό Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Μάλιστα πρόσφατα, η Αλόννησος ψηφίστηκε από Βρετανούς tour operators ως ο καλύτερος καταδυτικός προορισμός στα Greek Travel Awards που διοργανώθηκαν από τα γραφεία του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης δήλωσε ότι: «Για την Αλόννησο, οι καταδύσεις δεν είναι κάτι ευκαιριακό αλλά μία φιλοσοφία ζωής για κάθε στιγμή του έτους που πρωταγωνιστεί στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στο νησί μας.

Μέσα από μία συμβολική δράση, θέλαμε να μεταφέρουμε το εορταστικό κλίμα των ημερών με τον δικό μας τρόπο. Η βουτιά ήταν αναζωογονητική, ενώ ο κόσμος αγκάλιασε την ιδέα, επιζητώντας το διαφορετικό μέσα στις γιορτές. Χρόνια Πολλά με υγεία και αισιοδοξία σε όλους».

Ο δήμος Αλοννήσου επίσης, κάλεσε τους πολίτες να παρευρεθούν για να δουν από κοντά αυτή την πρωτότυπη γιορτινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Τον υποβρύχιο συμβολικό στολισμό ανέλαβαν ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Μαρία Αγάλλου, οι εκπαιδευτές Δίας Μένης και Ηλιάννα Γιαλαμά και οι δύτες Βασίλης Παπαϊωάννου και Τάσος Ούτσας, με την εθελοντική στήριξη του Alonissos Triton Dive Center και της Δήμητρας Μηνά.

Το φετινό σύνθημα του Δήμου Αλοννήσου είναι «Merry Christmas and 2023 SEAson’s Greetings!»

Η Αλόννησος φιλοξενεί εξαιρετικές τοποθεσίες για καταδύσεις

Το νησί φιλοξενεί επίσης μερικές υπέροχες τοποθεσίες για καταδύσεις, όπως το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο που φιλοξενεί την προστατευόμενη φώκια, ή το Υποβρύχιο Μουσείο Αλοννήσου.

 Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως ο πρώτος υποβρύχιος γάμος που διοργάνωσε ο Δήμος Αλοννήσου στο τέλος του καλοκαιριού, έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής σε δημιουργία ενδιαφέροντος και σε κρατήσεις για νέους γάμους από ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν κάτω από το νερό στην Αλόννησο το επόμενο καλοκαίρι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Φάρμακα: Η γρίπη σαρώνει, οι ελλείψεις σε φάρμακα μεγαλώνουν

Her News

Κιβωτός: «Θησαυρό» σε χρηματοκιβώτιο βρήκαν στο σπίτι του πάτερ Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας

Her News

Οι Έλληνες γυρίζουν πλάτη στη ρωσική βότκα – Αλλάζει όνομα η Stolichnaya ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Her News