HerNews.gr
Social News

Χένρι Καβίλ: Τον έδιωξαν από Superman – “Δεν είναι εύκολο, έτσι είναι η ζωή”

Τέλος εποχής για τον Superman, όπως τον γνωρίσαμε μέσα από την ενσάρκωσή του από τον διάσημο Χολιγουντιανό σταρ Χένρι Καβίλ. Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε μια λεπτομερή ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απολύθηκε από τους νέους επικεφαλής του στούντιο της DC .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Ο Καβίλ συναντήθηκε πρόσφατα με τον επικεφαλής των DC Studios Τζέιμς Γκαν, ο οποίος γράφει μια νέα ταινία για τον Superman, καθώς και με τον πρόεδρο Πίτερ Σαφράν. Οι δύο άνδρες σύμφωνα με τον ηθοποιό του ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα.

Χένρι Καβίλ: «Είναι θλιβερά νέα για όλους. Τους εύχομαι καλή τύχη»

«Είναι θλιβερά νέα για όλους. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman», έγραψε ο Κάβιλ στην ανάρτησή του στο Instagram. «Αφού μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο – λίγο πριν την πρόσληψη – αυτή η είδηση δεν είναι η πιο εύκολη, αλλά έτσι είναι η ζωή. Σέβομαι ότι ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να χτίσουν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσοι εμπλέκονται καλή τύχη».

«Η σειρά μου να φορέσω την κάπα πέρασε, αλλά αυτό που πρεσβεύει ο Σούπερμαν δεν θα ξεπεραστεί ποτέ. Ήταν μια διασκεδαστική βόλτα με όλους σας».

Σημειώνεται ότι οι οπαδοί του Σούπερμαν ήθελαν την επιστροφή του Κάβιλ στον ομώνυμο ρόλο, ενώ για πολλούς, θεωρείται ως ο καλύτερος Σούπερμαν μετά τον εμβληματικό Κρίστοφερ Ριφ.

Δείτε την ανάρτηση του Χένρι Καβίλ στο Instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρασούλης: Η βάπτιση της κόρης τους και ο γάμος…έκπληξη!

Her News

Ηλίας Μαμαλάκης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο- «Αλλιώς είχα σκεφτεί τα γενέθλια μου»

HerNews ka

Φαίη Σκορδά: Το εντυπωσιακό μπικίνι που φόρεσε στις διακοπές της

Her News