HerNews.gr
Ελλάδα

Χριστούγεννα: Γεμάτα εστιατόρια & ταβέρνες για τα ρεβεγιόν των εορτών

Αρκετοί σχεδιάζουν τις ημέρες των Χριστουγέννων να κάνουν ρεβεγιόν σε κάποιο κέντρο, έτσι οι κρατήσεις έχουν ξεκινήσει.

Τα τηλέφωνα έχουν αρχίσει να χτυπούν ασταμάτητα, με τα καταστήματα εστίασης να κάνουν τις κρατήσεις για το ρεβεγιόν και να ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις γιορτές.

«Τα τηλέφωνα χτυπάνε όλο και περισσότερο, οπότε περιμένουμε πληρότητα 100% τις επόμενες μέρες. Θα έχουμε και live μουσική, οπότε ενδιαφέρεται πιο πολύ ο κόσμος».

Πληρότητα 100%

Τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα και οι παραδοσιακές γεύσεις κλέβουν την παράσταση στο εορταστικό τραπέζι, με τους επιχειρηματίες του κλάδου να σβήνουν και να γράφουν το ειδικό μενού των ημερών, προκειμένου να το κάνουν πιο ελκυστικό στη γεύση, αλλά και στην…τσέπη.

Τα μηνύματα και η αυξημένη κίνηση πάντως, αποπνέουν αισιοδοξία.

Η κουζίνα έχει πάρει «φωτιά», με τους σεφ των εστιατορίων να βγάζουν ειδικό εορταστικό μενού για τις ημέρες των ρεβεγιόν.

«Το μενού περιλαμβάνει ένα καλωσόρισμα, μία σούπα βελουτέ μανιταριών, σαλάτα χριστουγεννιάτικη ανά 4 άτομα, 2 ορεκτικά, επιλογή από κυρίως πιάτα, γαλοπούλα, μοσχαρίσια μάγουλα ή παπαρδέλες με κάστανο και γλυκό για το τέλος, πάβλοβα για τα Χριστούγεννα και μους σοκολάτας για την Πρωτοχρονιά και σαμπάνια.

Για τα Χριστούγεννα 45 ευρώ το άτομο και 55 για Πρωτοχρονιά. Το κρασί δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Για οικογένεια με παιδιά κάνουμε καλύτερη τιμή, με 30% έκπτωση».

Η ενεργειακή κρίση και η ακρίβεια σε πολλά προϊόντα φέτος, αναπόφευκτα επηρεάζουν και την εστίαση, ωστόσο οι επιχειρηματίες προσπαθούν να κρατήσουν τις τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα.

Οι επιχειρηματίες του κλάδου σύμφωνα με τις μέχρι τώρα κρατήσεις και το ενδιαφέρον που υπάρχει, ευελπιστούν σε μεγάλες πληρότητες, τόσο για τα Χριστούγεννα, όσο και για την Πρωτοχρονιά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Απογραφή: Παράταση μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου – Aπαντήσεις για τη διαδικασία

Her News

Τραγωδία στα Τέμπη: Βρέθηκε νοθευμένο καύσιμο στη μοιραία αμαξοστοιχία – Αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα»

HerNews ka

Απαγορεύεται και επίσημα το κολύμπι στο Ναυάγιο Ζακύνθου – Η ανακοίνωση

Her News