HerNews.gr
Διασκέδαση

Arctic Monkeys: Ανακοίνωσαν συναυλία στην Ελλάδα και τα εισιτήρια έγιναν… καπνός μέσα σε λίγα λεπτά

Οι Arctic Monkeys έρχονται στην Ελλάδα και οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία μια συναρπαστική μουσική εμπειρία!

Με τα εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη συναυλία των Arctic Monkeys να έχουν εξαντληθεί μέσα σε πέντε λεπτά, είναι σαφές ότι οι λάτρεις της μουσικής σε όλη τη χώρα είναι πρόθυμοι να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί με ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα της Αγγλίας.

Τα 4.000 εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη συναυλία των Arctic Monkeys εξαντλήθηκαν με ταχύτητα αστραπής, ξεκινώντας μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη.

Στην επίσημη ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές ανέφεραν: «Η απάντησή σας στην έναρξη της προπώλησης στις 19/7 [2023], με τίτλο από την Arctic Monkeys, ήταν άνευ προηγουμένου! Τα 4.000 εισιτήρια των 65€ εξαντλήθηκαν μέσα στα πρώτα 5 λεπτά.

Η προπώληση θα συνεχιστεί πλέον με τις επόμενες δύο φάσεις, όπου οι τιμές θα είναι 70€ και 75€ μέχρι να εξαντληθούν τα συγκεκριμένα εισιτήρια».

Arctic Monkeys: τέσσερις παιδικοί φίλοι

Πριν από είκοσι χρόνια, τέσσερις δια βίου φίλοι από το Χάι Γκριν, το βορειότερο προάστιο του Σέφιλντ της Αγγλίας, άλλαξαν το μουσικό τοπίο καθώς σχημάτισαν μαζί ένα συγκρότημα. Δεν ήξεραν ότι αυτό το εγχείρημα θα αποκτούσε σύντομα παγκόσμια φήμη και θα εμπνεύσει αμέτρητους άλλους στα δημιουργικά τους μονοπάτια.

Ο Alex Turner, ο Jamie Cook, ο Matt Helders και ο Nick O’Malley έχουν δει τη φήμη τους να εκτοξεύεται στα ύψη από το 2006. Αρχικά κυκλοφόρησε demo δωρεάν στο διαδίκτυο, το συγκρότημα σύντομα βρέθηκε να έχει υπογράψει στη διάσημη εταιρεία Domino Records.

Τον Οκτώβριο του 2005, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του σινγκλ, “I Bet You Look Good on the Dancefloor”.

Μια μεταδοτική επιτυχία, τα ραγδαία φωνητικά και τα riff της κιθάρας εκτόξευσαν το συγκρότημα σε διεθνή φήμη. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΔΥΝΑΤΑ – ΤΑ στον Πάνο Κιάμο: Το backstage video που έγινε viral

Her News

«ΜΕΛΙSSES Για Πάντα»: Το no1 συγκρότημα σε μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία με special guest την Αναστασία

HerNews ka

Πάνος Κιάμος: Στέκεται δίπλα στους πυρόπληκτους

Her News