HerNews.gr
Διασκέδαση

ΔΥΝΑΤΑ – ΤΑ στον Πάνο Κιάμο: Το backstage video που έγινε viral

Χτυπάει η καρδιά μας ΔΥΝΑΤΑ – ΤΑ.. Ο,τι και αν κάνω πέφτει πάντα στο κενό… Κι αν απόψεις βάλεις τα καλά σου… Στον Πάνο Κιάμο θα περάσεις φανταστικά!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που είναι το το μακροβιότερο σχήμα αυτή τη στιγμή στη νυχτερινή Αθήνα!

Το καλύτερο Medley αυτής την εποχής βρίσκεται στο Posidonio Music Hall. Ο άρχοντας της νυχτερινής διασκέδασης Πάνος Κιάμος, μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο και τον Στέφανο Πιτσινιαγκα που ξεσηκώνει με το hit ΔΥΝΑΤΑ – ΤΑ, μας ξεσήκωσαν κι εμάς, κάνοντας μας να περιμένουμε πως και πως να βρεθούμε στο καλύτερο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

To backstage video που ανέβασε ο Κιάμος έγινε viral

Μία γεύση όσων συμβαίνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Posidonio έδωσε ο Πάνος Κιάμος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram , παρέα με τον Αναστάσιο Ράμμο και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Μέσα από ένα μοναδικό backstage βίντεο που δημοσίευσε ο Πάνος Κιάμος, βλέπουμε και ακούμε τους τρεις τραγουδιστές να ερμηνεύουν σε ένα πρωτότυπο ποτ-πουρί το «Απόψε φόρα τα καλά σου», το «Ό,τι κι αν κάνω» και το «Δυνατά (Tα Tα Tα)» υπό τη συνοδεία του Βαγγέλη Δολδούρη στο τουμπερλέκι.

Ο Πάνος Κιάμος μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο απόλυτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, Posidonio Music Hall.

Φορέστε λοιπόν τα καλά σας, το πιο φωτεινό σας χαμόγελο & ετοιμαστείτε για μια νύχτα «φωτιά με φωτιά». Αυτή την Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Δεκεμβρίου με τον Πάνο Κιάμο.

Μαζί του τραγουδούν ο πολυτάλαντος Αναστάσιος Ράμμος και η μοναδική Έλενα Τσαγκρινού.

Γιατί η «καρδιά» της διασκέδασης χτυπά δυνατά στο «Posidonio»

Τηλέφωνα Κρατήσεων:

 

Νεότερα Άρθρα

Άννα Βίσση: Μεγαλειώδης συναυλία στη Λάρνακα για τα 50 της χρόνια στη μουσική

HerNews ka

Happy 1 year Odemisio: Το πιο λαμπερό πάρτυ γενεθλίων σε περιμένει στην Ελευσίνα

HerNews ka

Τάμτα: To album “Identity Crisis” επανακυκλοφορεί σε βινύλιο με ολοκαίνουργια τραγούδια

HerNews ka