HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

GNTM: Κόντρα ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά – Σοφία Χατζηπαντελή για τα τατουάζ

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στο GNTM κι όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρώτες διαφωνίες με τη Βίκυ Καγιά δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Οι δύο γυναίκες είναι σε «κόντρα» σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Αφορμή για την ένταση που δημιουργήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του ημιτελικού, στάθηκαν τα τατουάζ της Κότυ.

Ενώ οι κριτές παρατηρούσαν τις φωτογραφίες των διαγωνιζόμενων, η Βίκυ Καγιά μίλησε θετικά για το πώς φαίνονται στη φωτογράφιση τα τατουάζ του μοντέλου.

Σοφία Χατζηπαντελή: «Τώρα θέλουμε τα τατουάζ σου, πριν δεν τα θέλαμε»

Φυσικά, την παρατήρησή της σχολίασε η Σοφία Χατζηπαντελή, λέγοντας πως η Βίκυ Καγιά τη μία θέλει τατουάζ και την άλλη όχι.

«Διαφορετικό perspective, αχα. Τώρα θέλουμε τα τατουάζ σου, πριν δεν τα θέλαμε», είπε η Χατζηπαντελή, με την Καγιά να της απαντά: «Δεν τα θέλω ποτέ τα tattoos».

«Δεν πειράζει, γιατί όλοι οι υπόλοιποι στη μόδα τα θέλουν», απάντησε η Σοφία Χατζηπαντελή. Η Βίκυ Καγιά τη ρώτησε τότε σε ποιους αναφέρεται, με το μοντέλο να της εξηγεί ότι την κλείνουν για καμπάνιες, μόνο και μόνο για την πλάτη της.

«Πόσοι πελάτες το κάνουν αυτό;», τη ρώτησε η Καγιά, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να της λέει: «Την άλλη εβδομάδα κλείνω για το my back tattoo».

Στο τέλος, η guest κριτής είπε στην Κότυ: «Σε παρακαλώ μάρτυράς μου ο Θεός. Μην πας σε εμπορική φωτογράφιση. Το λέω ως κοπλιμέντο».

Σοφία Χατζηπαντελή: Έκανε unfollow από το Instagram την Βίκυ Καγιά – «Υπάρχει λόγος»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανδρομάχη: «Όλοι έχουν ζήσει μια παράλληλη αγάπη στη ζωή τους»

Her News b

Ραφαήλ Καρυωτάκης: Οι ερωτικές σκηνές στη “Γη της Ελιάς” που τον δυσκόλεψαν και το TikTok

Her News

Δημήτρης Κόκοτας: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του – «Δεν γνωρίζω πώς συνέβη»

HerNews ka