HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Κόκοτας: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του – «Δεν γνωρίζω πώς συνέβη»

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα Κόκοτα, μίλησε για πρώτη φορά το πρωί της Παρασκευής 29/3 στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το έμφραγμα που υπέστη ο σύζυγός της την Πέμπτη 28/3.

«Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Έχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεό και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες. Δεν ήμουν μπροστά. Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα», δήλωσε η Κατερίνα Κόκοτα.

Αναφορικά με το παιδί τους η Κατερίνα Κόκοτα αποκάλυψε: «Η κόρη μου είναι καλά, είναι στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά της. Δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό. Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί, ξέρει ελάχιστα πράγματα».

 

Τι συνέβη

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρισκόταν στις πρόβες του J2US όταν υπέστη το καρδιακό επεισόδιο. Ο στιλίστας Κώστας Ζήσης που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μαζί με τον τραγουδιστή, περιέγραψε στην εκπομπή «Happy Day» λεπτό προς λεπτό, τι συνέβη από τη στιγμή που ο Δημήτρης Κόκοτας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν έτσι ευδιάθετος. Κάναμε αστεία ντύθηκε και πήγε μέσα στο stage να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στο stage ήρθε πάλι στο καμαρίνι και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά. Άρχισε να γδύνεται να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Εκείνη τη στιγμή κάλεσα αμέσως το 166 επιτόπου, για να έρθει ασθενοφόρο και οι άνθρωποι με σύνδεσαν με τον γιατρό με έβαλαν σε ανοιχτή ακρόαση και μίλησε κατευθείαν το Δημήτρη. Τον ρώτησε πώς νιώθει πώς είναι. Του απαντούσε ο Δημήτρης εκείνη τη στιγμή και η γιατρός τον ρώταγε πως νιώθει πού αισθάνεται πόνο, που του έχει μουδιάσει το χέρι, αν έχει τάση για εμετό, αν έχει πόνο στην καρδιά, αυτό.Κόκοτας: Κρίσιμη η κατάσταση μετά το έμφραγμα & την ανακοπή - Στο πλευρό του η σύζυγός του | Gossip-tv.grΟ γιατρός είπε ότι “στέλνω αμέσως τον διασώστη με μηχανή για να έρθει αμέσως και όντως ήρθε μέσα στα επόμενα 20 λεπτά και μετά από 10 – 15 λεπτά ήρθε και τον ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του ναι, περνούσε δύσκολα εκείνη τη στιγμή αλλά για τις αισθήσεις του δεν τις είχε χάσει. Ήταν ψύχραιμος, πονούσε, μίλησε με ανοιχτή ακρόαση με τον γιατρό αυτό, έγιναν όλα πολύ γρήγορα», δήλωσε ο στυλίστας του J2US.

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τι συνέβη;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Celebrity Game Night»: Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στις 21:50 στο MEGA

Her News

Κατερίνα Καινούργιου: “Όταν το έχω κάνει στη δική μου εκπομπή, δεν έχω το δικαίωμα να το ζητήσω από άλλους”

HerNewskl

Μάρα Μεϊμαρίδη: Αποκάλυψε γιατί λείπει από την εκπομπή της Καινούργιου

Her News