HerNews.gr
Ελλάδα

Σπύρος Φωκάς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή – Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

O Σπύρος Φωκάς δίνει την πιο μεγάλη μάχη από όσες έχει δώσει μέχρι σήμερα, για να κρατηθεί στη ζωή.

«Σήκω, παλικάρι μου» είναι η φράση που με δυσκολία λόγω της συγκίνησής της λέει συνεχώς με δάκρυα στα μάτια η πολυαγαπημένη του σύζυγος Λίλιαν, η οποία, κρατώντας του το χέρι, προσπαθεί να κρύβει τον πόνο της για τον αγαπημένο της σύζυγο, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Αυτήν τη φορά οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί  αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση του Σπύρου Φωκά είναι τόσο δύσκολη, που εσπευσμένα ήρθε χθες το απόγευμα από το Λος Αντζελες η κόρη του  προκειμένου να είναι δίπλα του.

Να σημειωθεί πως όλα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στο Λουτράκι Κορινθίας πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο μεγάλος ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους, στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο προκειμένου να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Λόγω των αναθυμιάσεων ο Σπύρος Φωκάς αναγκάστηκε να παραμείνει αρκετές ημέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Σπύρος Φωκάς: Στο νοσοκομείο μετά τις φωτιές ο ηθοποιός – Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

«Μη με αφήσεις ποτέ -γιατί θα σου κάνω κακό-»: Η συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες

Her News b

«Συγγνώμη» ζητά ο πιλότος – Ποια θα είναι η τύχη του παιδιού

Her News

Κολωνάκι: Πήδηξε από τον 3ο όροφο έχοντας στην αγκαλιά του 100.000 ευρώ – Σώθηκε γιατί προσγειώθηκε σε τέντα

Her News b