HerNews.gr
Διεθνή

Emily Ratajkowski: Εντοπίστηκε να ανταλλάσσει καυτά φιλιά και… όχι με τον Pete Davidson!

Η Εmily Ratajkowski για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης με τα ερωτικά της, καθώς η Daily Mail αποκάλυψε φωτογραφίες της από το βράδυ της Τετάρτης που ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον Jack Greer.

O Jack Greer είναι καλλιτέχνης και δημιουργεί έργα τα οποία μοιράζεται στο instagram και το βράδυ της Τετάρτης εντοπίστηκε να δίνει φιλιά με την Emily Ratajkowski έξω από το διαμέρισμά της στην Νέα Υόρκη.

Εκτός από το ότι φημολογείται πως η Emily είναι ζευγάρι με τον Pete Davidson, εμφανίστηκε σε άλλο ραντεβού με τον DJ Orazio Rispo μόλις την περασμένη εβδομάδα και τώρα με τον Jack Greer.

Ο Jack Greer μένει επίσης στην Νέα Υόρκη καθώς εκεί διατηρεί και την επιχείρηση του κάτι που είναι “βολικό” για εκείνον και την Emily.

Aκόμη στο podcast της «High Low» που προβλήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου, η Emily Ratajkowski αποκάλυψε ότι κατέβασε εφαρμογή γνωριμιών και είπε ότι πολλοί της έλεγαν να μην το κάνει.

Τέλος δήλωσε ότι είχε αρκετά αιτήματα από γυναίκες κάτι που όπως είπε είναι συναρπαστικό όμως δήλωσε πως: «Δεν πιστεύω ότι θα συναντήσω την λαίδη μου εδώ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Bianca Censori: Ο απίστευτος λόγος που κινδυνεύει να μπει στη φυλακή στο Παρίσι

HerNews ka

Dua Lipa – Callum Turner: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού

HerNews ka

Τόκιο: Η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το χρυσό για την Ινδία

Her News