HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori: Ο απίστευτος λόγος που κινδυνεύει να μπει στη φυλακή στο Παρίσι

Η σύζυγος του Kanye West, Bianca Censori κινδύνευσε με ποινή φυλάκισης, αφού δεν φόρεσε παρά ένα διάφανο καλσόν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για ψώνια στο Παρίσι.

Φαινόταν με τον ράπερ, ο οποίος ήταν εντελώς καλυμμένος με ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, ασορτί τζόγκερ και αθλητικά παπούτσια.

Στη Γαλλία, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, είναι παράνομο να εκτίθενται «οικεία μέρη του σώματός μας σε κοινή θέα σε χώρο που είναι προσβάσιμος στο κοινό». Τιμωρείται με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Το γυμνό από μόνο του δεν ισοδυναμεί με απρέπεια, προσθέτει ο νόμος: «Η κατηγορία έχει διατυπωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκλείεται κάθε πιθανότητα δίωξης κατά ατόμων που ασκούν γυμνισμό σε μέρη που έχουν καθοριστεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό».Από τότε που παντρεύτηκε τον West η Bianca Censori έγινε γνωστή για τις ριψοκίνδυνες ενδυματολογικές της επιλογές και την περασμένη εβδομάδα ήταν σχεδόν γυμνή στην πρώτη σειρά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Το ιταλικό Συνταγματικό Δικαστήριο δηλώνει ότι ένα άτομο που εκτίθεται μέσα ή κοντά σε ένα μέρος όπου επισκέπτονται παιδιά μπορεί να αντιμετωπίσει φυλάκιση από τέσσερις μήνες έως τέσσερα χρόνια.

Τον Ιανουάριο, ενώ παρευρέθηκε σε μια τελετή στο Hollywood Walk of Fame  προς τιμήν του τραγουδιστή R&B Charlie Wilson, ο Ye ρωτήθηκε «αν η Bianca έχει την ελεύθερη βούλησή της. Κάποιοι λένε ότι την ελέγχεις».

Στη συνέχεια ακολούθησε καβγάς μεταξύ του ράπερ και του φωτογράφου που του έκανε την ερώτηση.

«Γιατί νιώθεις ότι είναι εντάξει;» ρώτησε ο West «Είμαι άνθρωπος».

«Πιστεύεις ότι μπορείς να με πλησιάσεις έτσι;» Ο West συνέχισε. «Νομίζεις ότι επειδή είσαι λευκή γυναίκα, μπορείς να πέσεις πάνω μου έτσι και να με ρωτήσεις κάτι χαζό; Να με ρωτάς για τη γυναίκα μου, μιλώντας για το αν έχει ελεύθερη βούληση;».<p>Ο Kanye West και η Bianca Censri στο εξώφυλλο του άλμπουμ "Vultures 1" </p>

«Είσαι τρελός; Είσαι τρελός; Αυτή είναι η Αμερική! Έχετε ελεύθερη βούληση ή εργάζεστε για τον διάβολο; Εργάζεστε για  την TMZ . Είμαι θρύλος, το καταλαβαίνεις; Είμαι εδώ για να υποστηρίξω τον Τσάρλι Γουίλσον, κι εσύ έλα να με ρωτήσεις κάτι χαζό για τη γυναίκα μου. Αυτή είναι η γυναίκα μου!».

Ο Ye είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον τρόπο με τον οποίο ντύνονται οι σύντροφοί του.

Η Kim Kardashian έχει μιλήσει στο παρελθόν για την επιρροή του ράπερ στο στυλ της, ενώ η πρώην του West, Julia Fox, έκανε μια σειρά από ισχυρισμούς ότι ο West προσπάθησε να ελέγξει τι φορούσε.

Κάθε μέρα και πιο αποκαλυπτική η Bianca Censori: Φόρεσε καλσόν αντί για παντελόνι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Adele: Αποκάλυψε ότι κατέρρευσε στα παρασκήνια – «Μου σήκωσαν ολόκληρο το σώμα από το πάτωμα»

HerNews ka

Μάικλ Πάρκινσον: «Έφυγε» από τη ζωή ο θρυλικός παρουσιαστής

HerNews ka

Λύθηκε το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση του «King Kong»

HerNews ka