HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αδιαφορεί για το ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αδιαφορεί για το ποιος θα τον διαδεχθεί στην κινηματογραφική σειρά ταινιών «Τζέιμς Μποντ».

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, μετά τον ρόλο του ως πράκτορας 007 δήλωσε σε συνέντευξή του στο podcast «Happy Sad Confused» πως αν και αυτή τη στιγμή, γίνεται μεγάλος «ντόρος» για το ποιος θα πάρει τον ρόλο, ο ίδιος δεν ενημερώνεται σχετικά.

Όπως παραδέχτηκε, δεν παρακολουθεί τις φήμες για την επιλογή του αντικαταστάτη του στην επόμενη ταινία. «Δεν δίνω καθόλου σημασία», είπε ο Ντάνιελ Κρεγκ στη συνέντευξη που έδωσε, με αφορμή την πρόσφατη προβολή της νέας του ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery».

Ωστόσο, δεν είναι ότι φροντίζει να μην είναι ενημερωμένος μόνο για το συγκεκριμένο θέμα, απλά δεν συνηθίζει να ασχολείται με το διαδίκτυο. «Απλώς… δεν μπαίνω στο διαδίκτυο, δεν έχω μέσα κοινωνικής δικτύωσης», εξήγησε.

Τα τελευταία 15 χρόνια, ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύθηκε τον Μποντ σε πέντε ταινίες, αρχίζοντας από το «Casino Royale» του 2006 και ολοκληρώνοντας με το «No Time to Die» πέρυσι.

Αν και ο 54χρονος ηθοποιός δεν θα υποδύεται πλέον τον εμβληματικό χαρακτήρα, αποκάλυψε ότι «θα βρίσκεται σε θέση μπροστά και στο κέντρο στον κινηματογράφο», όταν θα κυκλοφορήσει η ταινία, προκειμένου να δει έναν νέο ηθοποιό να ενσαρκώνει τον χαρακτήρα του Τζέιμς Μποντ.

Αν κι έχουν ακουστεί διάφορα υποψήφια ονόματα για τον ρόλο, μέχρι στιγμής δύο είναι τα μεγάλα φαβορί. Το όνομα του Άαρον Τέιλορ Τζόνσον ήταν μέχρι στιγμής το επικρατέστερο για να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ, ενώ κάτω από αυτό προστέθηκε κι εκείνο του Χένρι Καβίλ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάρον Στόουν: Η σεξουαλική κακοποίηση και ο σεξισμός στο Χόλιγουντ

Her News b

Γιορτινή διάθεση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Her News

Phoebe Dynevor: Αποκαλύπτει τα συγκλονιστικά σχέδια της 3ης σεζόν του «Bridgerton»- Θα την δούμε στις οθόνες μας;

HerNews ka