HerNews.gr
Beauty

Eva Mendes: Έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά για να ξεκινήσει το 2023!

Eva Mendes

Η Eva Mendes είναι από τις πιο εκκεντρικές προσωπικότητες και θέλησε να αλλάξει λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου τα μαλλιά της.

Η ίδιαάλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η όμορφη ηθοποιός ξεκίνησε δυναμικά τις αλλαγές για τη νέα χρονιά βάφοντας τα μαλλιά της σε κόκκινη απόχρωση. Η Eva Mendes για άρκετο καιρό είχε δείξει μια ιδιαίτερη προτίμηση στις καστανόξανθες αποχρώσεις ή ανταύγειες. Ωστόσο στις αναρτήσεις της στο Instagram φαίνεται η νέα κόκκινη απόχρωση που επέλεξε για να ξεκινήσει το 2023.

Η αλλαγή αυτή έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram, όπου και έγραψε:

“Ακόμα κι αν γιορτάζεις ή δεν γιορτάζεις, αν είσαι με φίλους και οικογένεια ή μόνος σου, σου στέλνω πολλή αγάπη αυτό το διάστημα. Ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιους. Μην αφήνετε το Instagram να σας ξεγελάσει -όλοι ασχολούμαστε με τα δικά μας σκ@@@.

Ακραίο φυσικά, αλλά είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την τρέλα. Για μένα προσωπικά, δεν με νοιάζει και πολύ να φαίνομαι “χαρούμενη” -όσο ζω, θα αφήνω τον εαυτό μου να νιώσει όλα τα συναισθήματα που προκύπτουν. Δεν θα βασανίσω άλλους μαζί τους. αλλά ούτε θα τους το κρύψω.  Ωχ, έγινα κόκκινη. Χάρη στον @richi_grisillo. Πολλή αγάπη,”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Nude lipstick: Είναι απόλυτα θηλυκό και εντυπωσιακό όλες τις εποχές!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Έκανε και εκείνη τα barbiecore nails!

HerNewskl

Slob haircut: H τάση που θα μας κάνει να αγαπήσουμε το short hair

HerNewskl

Selena Gomez: Υιοθέτησε το naked shimmer μανικιούρ!

HerNewskl