HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Υιοθέτησε το naked shimmer μανικιούρ!

Selena Gomez

Η Selena Gomez το φετινό καλοκαίρι έχει υιοθετήσει τα ωραιότερα nail looks. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι δεν κάνει βήμα χωρίς τον προσωπικό της nail artist Tom Bachik.

Ο Tom Bachik είναι γνωστός ως ένας από τους διασημότερους nail artists και είναι υπεύθυνος για τα μανικιούρ αρκετών celebrities, μεταξύ των οποίων είναι και η Jennifer Lopez.

Η Selena Gomez είναι γνωστή για τη συνεχή αλλαγή στυλ στα νύχια της. Ανάλογα με τη διάθεσή της, αλλάζει συχνά το μήκος των νυχιών της και τολμά ποικίλες αποχρώσεις και σχέδια.

Πάντα ενημερωμένη με τις τάσεις του χώρου, αποφάσισε να ακολουθήσει μια πιο minimal αισθητική και να εφαρμόσει τη μεγάλη τάση της σεζόν, που ονομάζεται “quiet luxury” ή απλά “ησυχία στο πολυτελές”.

Selena Gomez: Υιοθέτησε το naked shimmer μανικιούρ!

Στο πλαίσιο αυτής της τάσης, τα νύχια της Selena Gomez είναι κοντά και περιποιημένα, υιοθετώντας ένα φυσικό χρώμα και ένα λαμπερό φινίρισμα που προσθέτει μια υποκριτική λάμψη. Ο Tom Bachik περιγράφει το τελευταίο μανικιούρ της Selena Gomez ως “naked shimmer”, δηλαδή ένα μανικιούρ που συνδυάζει την φυσικότητα με μια διακριτική λάμψη.

Για να δημιουργήσει αυτό το look, ο Tom Bachik εφάρμοσε αρχικά μια διάφανη βάση που προσφέρει δύναμη και προστασία στα νύχια. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε την απόχρωση “Divine” του “Heavenly Top Gelcoat” για να προσθέσει μια έξτρα λάμψη και να ολοκληρώσει το look.

Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά κομψό και καλοφτιαγμένο μανικιούρ που ακολουθεί τις νέες τάσεις της μόδας.

Selena Gomez

Bare manicure trend: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε το πιο chic manicure!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cardi B: «Ξεσπά» στα μαλλιά της μετά τον χωρισμό με τεράστια αλλαγή

HerNews ka

Jennifer Lopez: Έκανε το πιο απλό χτένισμα για την ημέρα των γενεθλίων της

HerNewskl

Clean Girl Make up: Η beauty τάση που θα υιοθετήσεις

Her News