HerNews.gr
Beauty

Δούκισσα Νομικού: Έκανε και εκείνη τα barbiecore nails!

Δούκισσα Νομικού

Τα barbiecore nails που επέλεξε η Δούκισσα Νομικού συνδυάζουν την κομψότητα και τη θηλυκότητα του ροζ χρώματος με τη φρεσκάδα και το στυλ της τάσης.

Αντί να επιλέξει ένα έντονο φούξια ή φλούο ροζ, επέλεξε πιο απαλούς και παστέλ τόνους που δίνουν έμφαση στο μαύρισμα της επιδερμίδας. Αυτό δημιουργεί ένα απαλό και κομψό αποτέλεσμα που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι.

Μπορείτε να επιλέξετε αποχρώσεις όπως ροζ, ροδακινί, φράουλα ή λεβάντα, που είναι απαλές και δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και θηλυκότητας. Μπορείτε να εφαρμόσετε το χρώμα στα νύχια σας είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλες τάσεις, όπως το αμμουδιάς ή το french manicure.

Δούκισσα Νομικού: Έκανε και εκείνη τα barbiecore nails!

Επιπλέον, μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικά σχέδια και στοιχεία στα νύχια σας για να προσθέσετε λίγο παιχνιδιάρικη πινελιά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει γραμμές, τετράγωνα, περίτεχνα σχέδια ή ακόμη και αξεσουάρ όπως αυτοκόλλητα ή διακοσμητικά πετραδάκια.

Αν έχετε διάθεση για πειραματισμό, μπορείτε να εξερευνήσετε διάφορα σχέδια και στυλ με βάση το Barbiecore μανικιούρ. Μπορείτε να εφαρμόσετε τεχνικές του nail art για να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια  στα νύχια σας. 

 Δούκισσα Νομικού: Έκανε και εκείνη τα barbiecore nails!

H Δούκισσα Νομικού απέδειξε πως οι μπαλαρίνες είναι η πιο “αδικημένη” τάση της σεζόν!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

That Girl Look: Η τάση στο μακιγιάζ που θα μας απασχολήσει πολύ από εδώ και πέρα

HerNewskl

Margot Robbie: Ποια είναι τα αγαπημένα skincare προϊόντα που λατρεύει;

HerNewskl

Easter Nails: Πως να βάψεις τα νύχια σου το Πάσχα

Her News b