HerNews.gr
Health

Πότε δεν πρέπει να φοράμε στρινγκ;

Πότε δεν πρέπει να φοράμε στρινγκ; Σαφώς και είναι το αγαπημένο μας εσώρουχο αλλά υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που είναι απαγορευτικό…

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

Ο κίνδυνος λοιμώξεων είναι μεγαλύτερος όταν φοράμε στρινγκ ενώ διανύουμε την εγκυμοσύνη μας. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν προστατεύεται καλά η ευαίσθητη περιοχή και επιπλέον επειδή τα στρινγκ συνήθως είναι φτιαγμένα από υφάσματα. Όπως για παράδειγμα, δαντέλα ή συνθετικό, με αποτέλεσμα να μην  είναι τόσο αποτελεσματικά στην απορρόφηση της υγρασίας & το ιδρώτα όπως τα βαμβακερά εσώρουχα. 

Με στενό (πολύ στενό) φόρεμα

Ο σημαντικότερος λόγος που φοράμε στρινγκ είναι ότι μας απαλλάσσουν από το άγχος ότι θα φαίνεται το λάστιχο ή το γνωστό “διαγράφεται”  μέσα από κάποιο ελαστικό παντελόνι ή κολάν. Με ένα στενό φόρεμα, αν φορέσουμε στρινγκ, θα πετύχουμε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θέλουμε. Αφού και θα φαίνεται το λάστιχό του στο πάνω σημείο, κοντά στη μέση αλλά και δεν θα νιώθουμε τόσο άνετα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να διαλέξουμε κάποιο σλιπ χωρίς ραφές ή brazilian με δαντέλα που θα αγκαλιάσουν αρμονικά τους γλουτούς χωρίς να διαγράφονται καθόλου.

Για πολλές ώρες με στενό – κολλητό παντελόνι

Το πολύ στενό παντελόνι που πιέζει τα γεννητικά όργανα και την κοιλιά σίγουρα δεν βοηθάει και είναι πιο εύκολο στο να πάθουμε λοίμωξη. Αν, παράλληλα, φοράμε και στρινγκ, ουσιαστικά αφήνουμε το σώμα μας  εκτεθειμένο.

Η συμβουλή αυτή  δεν χρειάζεται να σε περιορίζει ούτε σημαίνει ότι ποτέ δεν πρέπει να φοράς στρινγκ με στενό παντελόνι. Απλώς, αν πρόκειται να το φορέσεις για όλη την ημέρα, τότε καλύτερα να προτιμήσεις κάτι άλλο, για να είσαι άλλωστε πιο άνετα.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Πώς να επιλέξετε τη σωστή διατροφή για εσάς

Her News

Γιατί θέλω να ουρήσω την ώρα που κοιμάμαι

Her News b

Οι μυρωδιές βελτιώνουν την μνήμη μας, σύμφωνα με μελέτη

Her News