HerNews.gr
Διασκέδαση

Πέτρος Ιακωβίδης: «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)» Η νέα του επιτυχία σαρώνει

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, μας δίνει ρυθμό με τη νέα του μεγάλη επιτυχία «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)», το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί από τη νέα του δισκογραφική οικογένεια, την Panik Records.

Σε μουσική του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους του Apon, το «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)» είναι μία μουσική έκπληξη, ένα τραγούδι -πρόταση που συνδυάζει αριστοτεχνικά διαφορετικά μουσικά είδη και, με στοιχεία από την πλούσια ελληνική και τη βαλκανική μουσική παράδοση, δημιουργεί ένα ξεσηκωτικό hit.

Το «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)» μέσα σε μόλις 3 εβδομάδες από την κυκλοφορία του σαρώνει σε YouTube Views έχοντας ήδη συγκεντρώσει 1.500.000 προβολές, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε κορυφαία θέση στα ανερχόμενα στη μουσική του YouTube.

Παράλληλα, η νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη, έχει εκατοντάδες χιλιάδες digital streams στα ψηφιακά καταστήματα και κατακτά τις υψηλότερες ραδιοφωνικές θέσεις!

Το «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό και με ξεχωριστό μήνυμα music video, που σκηνοθέτησαν ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης, μαζί με την Josephine, που κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνονται sold out.

Βρείτε το  «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3PgAxAO
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3BlYHnt
Deezer: https://bit.ly/3iNDSep

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Maluma: Επιστρέφει με μια ωδή προς το γυναικείο φύλο με το τραγούδι “La Reina”

HerNews ka

Δήμος Αναστασιάδης: Κυκλοφόρησε νέο τραγούδι και music video με τίτλο «Δρόμο Επικίνδυνο»

HerNews ka

Γιώργος Λιβάνης: «Μαγεύει» με τις live εμφανίσεις του και ετοιμάζει νέο hit

HerNews ka