HerNews.gr
Διασκέδαση

Δήμος Αναστασιάδης: Κυκλοφόρησε νέο τραγούδι και music video με τίτλο «Δρόμο Επικίνδυνο»

Ο Δήμος Αναστασιάδης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Δρόμο Επικίνδυνο», που κυκλοφορεί από την Panik Records και συνοδεύεται από music video.

Συνεχίζοντας την εξαιρετική του συνύπαρξη με την εμπνευσμένη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, μετά και την επιτυχία «Ένα Θέλω Μπορεί», ο ιδιαίτερος και αγαπητός καλλιτέχνης «ντύνει» με τη μουσική του και την ξεχωριστή φωνή του ένα ρυθμικό τραγούδι για το τέλος ενός έρωτα λόγω εγωισμού.

Το «Δρόμο Επικίνδυνο» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από music video με ξεχωριστή αισθητική, όπως μας έχει συνηθίσει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου, με γρήγορες εναλλαγές και «άρωμα» καλοκαιριού, ο Δήμος Αναστασιάδης μας μεταφέρει μουσικά το μήνυμα που ο Αμερικανός συγγραφέας Richard Bach διατύπωσε με λέξεις: «είσαι πάντα ελεύθερος να αλλάξεις γνώμη και να διαλέξεις ένα διαφορετικό μέλλον. Ή ένα διαφορετικό παρελθόν»…

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Δήμος Ανασταδιάδης συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, με σταθερό ραντεβού κάθε Τετάρτη στο «Akanthus» της Αθήνας.

Δείτε το video:

Βρείτε το «Δρόμο Επικίνδυνο» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3Xg8u8p
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3XaT0Tf
Deezer: https://bit.ly/46998st

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Αυτή Η Νύχτα Μένει»: Νέο Digital album με τραγούδια από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά

HerNews ka

Θοδωρής Μεταξάς: «5 Λεπτά» Το νέο του single απέκτησε εικόνα από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

HerNews ka

Χριστίνα Σάλτη: «Παράλληλη Αγάπη»

HerNews ka