HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Σημαντικές συναντήσεις του υποψήφιου Προέδρου Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών με Υπουργούς

Ο υποψήφιος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών Γιώργος Βάλλης είχε σημαντικές συναντήσεις με Υπουργούς, έχοντας ως πρώτο μέλημα την ανάπτυξη του κλάδου του.

Ο Cpt. Γιώργος Βάλλης συναντήθηκε με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.

Στη συνάντηση συμφώνησαν πως ο Υπουργός θα στηρίξει έμπρακτα το χώρο του Yachting και τα πληρώματα.

Ακόμα σκοπεύει να βοηθήσει να εξελίξει ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Βάλλης μία νέα πρωτοποριακή ιδέα που έχω για την εξέλιξη των πληρωμάτων στο χώρο της εύρεσης εργασίας στο Yachting μέσω μίας ειδικής και εξελιγμένης πλατφόρμας.

Oι δυνατότητες της συγκεκριμένης πλατφόρμας θα παρουσιαστούν την ημέρα των εκλογών της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών στις 12/01/2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα από 15.30 έως 21.30, στο Ξενοδοχείο London στη Γλυφαδα επί της Λ.Ποσειδώνος 38.

Ο Υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης δεσμεύτηκε ότι θα υλοποιήσει τη συγκεκριμένη ιδέα εντός του 2023.

Ακόμα, ο υποψήφιος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών Γιώργος Βάλλης συναντήθηκε και με την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ.Νίκη Κεραμέως.

Συζητήθηκε η δημιουργία τμημάτων και σεμιναρίων για την αναβάθμιση των γνώσεων των πληρωμάτων που δουλεύουν στις θαλαμηγούς. Τα σεμινάρια αυτά μάλιστα, θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με άλλες χώρες.

Με αυτή την πράξη ο Cpt. Γιώργος Βάλλης δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την εξέλιξη και την εκπαίδευση των πληρωμάτων και γενικότερα την αναβάθμιση του κλάδου και των εργαζομένων στον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό και στο ελληνικό yachting.

Γιώργος Βάλλης: Στην υποψηφιότητα για την προεδρία της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών

INSTAGRAM

FACEBOOK

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γκάγκα: Δωρεάν τα μονοκλωνικά και όλα τα φάρμακα για τον κορονoϊό – Πιθανόν να βγάλουν τις μάσκες οι εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους

Her News b

Στα «κόκκινα» η κίνηση στους δρόμους – Πώς κινούνται τα μέσα μεταφοράς

Her News

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραπέμπεται σε δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας

HerNews ka