HerNews.gr
Ελλάδα

Τι δηλώνει ο οδηγός ταξί που πήγε την 29χρονη στον Αλιάκμονα – Καρέ καρέ η διαδρομή

«Δεν αντιλήφθηκα κάτι το μεμπτό. Είδα μια φυσιολογική μητέρα που ζήτησε να πάει το παιδί της στο φράγμα». Αυτό υποστήριξε στην κατάθεσή του στις Αρχές ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 29χρονη προφυλακισμένη μητέρα στο σημείο του τραγικού τέλους του άτυχου μωρού.

Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες η 29χρονη αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η 29χρονη θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εξεταστεί σε δημόσια δομή και να υπάρξει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, η οποία θα προστεθεί στη δικογραφία.

Από την ψυχιατρική εξέταση αναμένεται να κριθεί αν χρειάζεται να νοσηλευτεί σε κατάστημα κράτησης με ψυχιατρική κλινική, ή σε άλλη γυναικεία πτέρυγα φυλακών της χώρας, η οποία δεν αποκλείεται να είναι αυτή της Θήβας.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα γίνει γνωστό στον αρμόδιο εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 29χρονη είχε νοσηλευτεί περισσότερες από δέκα φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική ενώ τελευταία φορά ήταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ξέσπασε ο παππούς της

Την ίδια ώρα, ο παππούς της 29χρονης μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση για το τραγικό συμβάν. «Από εκδίκηση έγινε, στον άντρα της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό» είπε.

«Αν ήξερα, θα τη μάζευα. Μου είπε ότι θα πήγαινε στην καφετέρια, στην παιδική χαρά… Πού να φανταστώ τι θα έκανε;», ανέφερε συντετριμμένος ο παππούς της 29χρονης.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Blue Horizon: Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ στο HerNews για τον θάνατο του 36χρονου – «Σήμερα είναι μία μαύρη μέρα για την ακτοπλοΐα»

HerNews ka

Βίντεο ντοκουμέντο από την πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου στην βόρεια Εύβοια

HerNews ka

Τροχαίο για τον Κλέωνα Γρηγοριάδη στο πάρκιγνκ της Βουλής – Έπεσε με τη μοτοσικλέτα του

HerNews ka