HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Για τις 31 Ιανουαρίου διακόπηκε η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην 35η τακτική ανακρίτρια για τους θανάτους των μικρότερων θυγατέρων της, Μαλένας και Ίριδας.

Έτσι, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, που δικάζει την υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της κατηγορούμενης, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη και είχε διακόψει για σήμερα Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι τη συνεδρίασή του προχώρησε σε νέα διακοπή της διαδικασίας.

Όπως έγινε γνωστό, η νέα συνεδρίαση του δικαστηρίου που θα δικάσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με θύμα την 9χρονη κόρη της, ορίστηκε για τις 31 Ιανουαρίου 2023.

Κατατέθηκε το πολυσέλιδο υπόμνημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη κατέθεσε στην ανακρίτρια το 120 σελίδων απολογητικό υπόμνημα που συνέταξε ο συνήγορος υπεράσπισής της Αλέξης Κούγιας.

Ήδη η διαδικασία της απολογίας έχει διακοπεί προσωρινά προκειμένου η ανακρίτρια να διαβάσει το πολυσέλιδο υπόμνημα όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η κατηγορία που βαρύνει τη Ρούλα Πισπιρίγκου αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή.

Η δικογραφία, συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας στις 13 Απριλίου 2019 στο Νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού, όπου το κοριτσάκι είχε κάνει επιτυχή θεραπεία για «λεμφαδενίτιδα τραχήλου δεξιάς γνάθου» και θα έπαιρνε εξιτήριο άμεσα και τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021 στο δωμάτιο που κοιμόταν με την μεγάλη της αδελφή Τζωρτζίνα.

ρουλα

«Δεν θα ολοκληρωθεί σήμερα η απολογία λόγω προσωπικού μου προβλήματος», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

Η υπερασπιστική γραμμή της 34χρονης για την υπόθεση των θανάτων των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη, είναι πως είναι αθώα, ότι τα παιδιά της δεν δολοφονήθηκαν, αλλά πέθαναν από παθολογικά αίτια.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

SOS: Ακραία καιρικά φαινόμενα σήμερα – Σε ποιες περιοχές αναμένονται

Her News

Αύριο η 24ωρη απεργία: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Her News

Τέμπη: Επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη για τις σπουδές τους οι δίδυμες 20χρονες και η ξαδέρφη τους

Her News