HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μηνύματα και φωτογραφίες με τον Δασκαλάκη στο απολογητικό υπόμνημα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά την απολογία της για τους θανάτους των μικρότερων θυγατέρων της, Μαλένας και Ίριδας Δασκαλάκη κατέθεσε στην 35η τακτική ανακρίτρια ένα εκτενές απολογητικό υπόμνημα 125 σελίδων, που συνέταξε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το υπόμνημα περιλαμβάνει πολλά τεχνικά στοιχεία που αφορούν σε γνωμοδοτήσεις ή σε στοιχεία από επιστήμονες, αναφορικά με τα αίτια θανάτου των δύο κοριτσιών.

Επίσης στις σελίδες του υπομνήματος έχει καταγραφεί ολόκληρη η ζωή της κατηγορούμενης, από τη στιγμή που γεννήθηκε μέχρι και τον θάνατο της Ίριδας.

Στο υπόμνημα ακόμα περιέχονται και αποσπάσματα από καταθέσεις, που αντικρούουν όλα όσα αναφέρουν στη γνωμοδότησή τους οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας, στα συμπεράσματα της οποίας στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό η εισαγγελική Αρχή για να ασκήσει σε βάρος της 34χρονης ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι στο υπόμνημα περιλαμβάνονται και πολλά μηνύματα που έχει ανταλλάξει η κατηγορουμένη με τον Μάνο Δασκαλάκη, τα οποία δείχνουν ότι το τέως πλέον ζευγάρι, είχε μια πολύ καλή σχέση, σε μια προσπάθεια της υπεράσπισης να αποδομήσει το σενάριο της κατηγορούσας Αρχής σύμφωνα με το οποίο κάθε φορά που ο Μάνος Δασκαλάκης εγκατέλειπε τη συζυγική εστία, εκείνη έκανε κακό σε κάποιο παιδί της.

Τέλος, στο υπόμνημα υπάρχουν και πάρα πολλές οικογενειακές φωτογραφίες με τα παιδιά και τον εν διαστάσει σύζυγό της, που, σύμφωνα πάντα με την υπεράσπιση της κατηγορουμένης, αποδεικνύουν ότι ήταν μια αγαπημένη οικογένεια και δύο γονείς που ήταν πάντα πάνω από τα παιδιά τους.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Απογραφή: 10.432.481 άτομα ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας – Μειώθηκε κατά 3,5%

Her News

50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου – Δρακόντεια μέτρα ασφάλειας για την πορεία και τις εκδηλώσεις

HerNews ka

Τατιάνα Στεφανίδου για την προφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης: «Είναι πολύ δύσκολη η απόφαση των δικαστών»

Her News b