HerNews.gr
Ελλάδα

Ραγδαίες εξελίξεις στη δίκη Πέτρου Φιλιππίδη- Του κατέθεσε μήνυση ο Αλέξανδρος Μιντζιάς

Φιλιππίδης

Την κρίση της Εισαγγελέως της Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα ακούσει σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης που από τον περασμένο Μάρτιο δικάζεται για πράξεις σεξουαλικής βίας σε βάρος τριών συναδέλφων του.

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να βίασε μία συνάδελφο του το 2008, πράξη που έγινε δύο φορές, καθώς και να αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο ηθοποιούς, το 2010 και το 2014.

Ρεπορτάζ από τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δίνει σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου συμπληρωματική κατάθεση και απευθυνόμενος προς το δικαστήριο δήλωσε: «Θέλω να συμπληρώσω ότι ήρθαν στα χέρια μου έγγραφα από τα οποία αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μιντζιάς συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρία μαζί με τον αδελφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους.

Πρόκειται για εταιρία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί την τις κύριες Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κόρη της Εβελίνας Παππούλια, Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο».

Με την δικηγόρο του Κική Πακιρτζίδου να συμπληρώνει : «Σκοπός της εταιρίας είναι η εκπροσώπηση και διαχείριση παντός είδους καλλιτεχνών. Το 2016 λαμβάνει χώρα τροποποίηση του καταστατικού και εμπλουτίζεται ο σκοπός. Οργάνωση, διαχείριση, δημοσιότητα, δημόσιες σχέσεις και προώθηση καλλιτεχνών».

Τότε η πρόεδρος ρώτησε αν θεωρούν ότι πίσω από το σχέδιο που αναφέρουν είναι ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μιντζιάς, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να απαντά: «Δεν έχω να πω κάτι».

Ο Αλέξανδρος Μιντζιάς απάντησε κάνοντας μήνυση στον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας ότι: «Είχα σκοπό να τοποθετηθώ και στην αγόρευσή μου. Κάθομαι και ακούω την άλλη πλευρά επί 10 μήνες να εφευρίσκει κίνητρα στον αέρα. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει το όνομα μου. Δεν είμαι ο Δημητρακόπουλος που αγορεύει τόσα χρόνια ούτε η Πακιρτζίδου που έρχεται εδώ και μας λέει ότι έχει το αλάθητο.

Το όνομα μου η κυρία Πακιρτζίδου το έχει αναφέρει πάνω από 300 φορές. Και έρχεται και ένας κατηγορούμενος δειλός. Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώ διακοπή και καταθέτω μήνυση».

Η Δημοσιογράφος Βιβή Μπόυγιούρα παρακολουθεί τη δίκη και μεταφέρει το ρεπορτάζ.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά στη δίκη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Φωτιά: Οι άνθρωποι θα σώσουν τους ανθρώπους

Her News b

Βασίλης Παπαθεοδώρου: «Είχα τα αρχεία για να γράψω βιβλίο», υποστηρίζει για τα video παιδικής πορνογραφίας

Her News

Καιρός: Βροχερό το σκηνικό της Τρίτης, πέφτει η θερμοκρασία

Her News b