HerNews.gr
Διεθνή

Elvis Presley: Ποιος θα κληρονομήσει το σπίτι που άφησε στην κόρη του Lisa Marie Presley μετά τον θάνατό της;

Η Lisa Marie Presley ήταν το μοναχοπαίδι του βασιλιά της ροκ εντ ρολ, Elvis Presley και έτσι μετά τον θάνατό του ήταν αυτή που κληρονόμησε το iconic σπίτι του που λέγεται Gracelad και βρίσκεται στο Μέμφις στο Τενεσί.

Η Graceland του Elvis Presley είναι ανοιχτή καθημερινά για τους επισκέπτες και τους fans ενώ είναι διαθέσιμο και προς ενοικίαση.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει ένα νέο μουσείο αυτοκινήτων, το Presley Motors, και το Elvis: The Entertainer Career Museum, το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο μουσείο Elvis στον κόσμο στον κόσμο, καθώς και πολλά άλλα εκθέματα, εστιατόρια και καταστήματα.

Μετά από τον θάνατο της μοναχοκόρης του Elvis, Lisa Marie Presley, το θρυλικό αυτό συγκρότημα θα περάσει σύμφωνα με δημοσιεύματα στους δικούς της κληρονόμους όπου είναι οι τρείς κόρες της.

Η Lisa Marie που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, είχε αποκτήσει δυο παιδία από τον γάμο της με τον Danny Keough, την 33χρονη Riley και τον Benjamin που αυτοκτόνησε τον Ιούλιο του 2020 σε ηλικία 27 ετών και δύο κόρες από τον γάμο της με τον Michael Lockwood, τις 14χρονες Harper και Finley.

O Elvis Presley αγόρασε τη Graceland το 1957 για 102.500 δολάρια. Το συγκρότημα είναι 17.552 στρέμματα και το επισκέπτονται πάνω από 600.000 επισκέπτες το χρόνο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: «Σφάζει με το γάντι» τους θαυμαστές που της έκαναν μήνυση για την καθυστερημένη έναρξη της συναυλίας

HerNews ka

Διεθνή: Pete Davidson και Emily Ratajkowski φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood

HerNews ka

Britney Spears: Ο πατέρας της είναι βαριά άρρωστος και βρίσκεται στο νοσοκομείο με μόλυνση

HerNews ka