HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Ο πατέρας της είναι βαριά άρρωστος και βρίσκεται στο νοσοκομείο με μόλυνση

Ο εν διαστάσει πατέρας της Britney Spears, Jamie Spears, παλεύει με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στο νοσοκομείο, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά η Page Six.

«Ο Jamie υπέφερε από μια κακή μόλυνση που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση»,  λέει μια πηγή. «Έχει νοσηλευτεί για εβδομάδες σε ειδική μονάδα μολυσματικών ασθενειών».

Ένας δεύτερος γνώστης της οικογένειας προσθέτει ότι ο 71χρονος είναι «βαριά άρρωστος».

Η Britney Spears και ο Jamie Spears το 2008

Οι πηγές λένε επίσης ότι μια νέα αναφορά της Daily Mail που ισχυρίζεται ότι ο Jamie, είναι αλκοολικός και πήγε σε απεξάρτηση το καλοκαίρι είναι ψευδής.

Τα νέα έρχονται αφότου το TMZ ανέφερε τον Αύγουστο ότι ο Jamie αρχικά νοσηλεύτηκε «πριν από αρκετούς μήνες» για να αντιμετωπίσει τις επιπλοκές που προέκυψαν από μια αντικατάσταση γονάτου στην οποία υποβλήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

Πηγές είπαν στο πρακτορείο εκείνη την εποχή ότι ο πατέρας της Britney Spears είχε «χάσει περισσότερα από 25 κιλά» και φαινόταν «εξαιρετικά αδύνατος».

Η Jamie εκδιώχθηκε ως κηδεμόνας της Britney τον Σεπτέμβριο του 2021 μετά τους ισχυρισμούς της ποπ σταρ ότι ο πατέρας της ήταν «καταχρηστικός» ενώ είχε τον έλεγχο των προσωπικών, ιατρικών και οικονομικών της αποφάσεων.

 

Ένας δικαστής από το Λος Άντζελες τερμάτισε τη 13χρονη συντηρητική θητεία της Britney συνολικά λιγότερο από δύο μήνες αργότερα.

Το δίδυμο πατέρα-κόρης έχει αποξενωθεί από τότε, με την Britney να λέει στον Jamie να «καεί στην κόλαση» σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Οκτώβριο του 2022.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kanye West: Θα δώσει στη δημοσιότητα βίντεο που ζητά συγγνώμη για τα αντισημιτικά σχόλια

HerNews ka

Mπιάνκα Σένσορι: Ποια είναι η νέα σύζυγος του Κάνιε Γουέστ;

Her News

Μάθιου Πέρι: Η πρώην κοπέλα του ζητά έρευνα από τους γιατρούς του ηθοποιού μετά την αποκάλυψη της κεταμίνης

HerNews ka