HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χρήστος Ορλώφ: «Η Άννα Μαρία μάλωνε τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο γιατί…»

Ο Χρήστος Ορλώφ θυμάται τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο περιγράφοντας στο «Πάμε Δανάη» περιστατικά και στιγμιότυπα της καθημερινής ζωής του πρώην μονάρχη.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος αγαπούσε τις Σπέτσες και επισκεπτόταν συχνά το νησί. Σύμφωνα με τον κ. Ορλώφ, ο τέως βασιλιάς ήταν ευχάριστος, του άρεσαν πολύ οι πλάκες, χαιρόταν τον κόσμο και αγαπούσε πολύ τα παιδιά.

«Ήταν πραγματικά θεοσεβούμενος και τον θυμάμαι πάντα την Μεγάλη Πέμπτη να επισκέπτεται τον ναό του αγίου Νικολάου. Κάθε Κυριακή πήγαινε να εκκλησιαστεί, ήταν σημαντικό για αυτόν. Τον Ιούνιο ερχόταν με το καΐκι του, την Αφρόεσσα, για τους αγώνες «Ρεγκάτα» και πολλές φορές είχε νικήσει», δήλωσε.

Ο Χρήστος Ορλώφ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου, θυμάται πως η τέως βασιλική οικογένεια δεν είχε πρόβλημα σε οποίο τραπέζι κι αν τους έβαζε.

«Λάτρευε τα κεφτεδακια με πατάτες τηγανητές. Θυμάμαι την Άννα Μαρία να τον μαλώνει, επειδή του άρεσαν τα τηγανητά, αλλά δεν έπρεπε να τρώει λόγω της κατάστασης της υγείας του», είπε.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις Σπέτσες, με τον Χρήστο Ορλώφ να συμπληρώνει πως «λόγω της απλότητας και των αστείων του κατάφερε να μπει στην καρδιά όλων μας και θα λείψει εδώ στην περιοχή. Του άρεσε το περπάτημα, όταν μπορούσε, όπως επίσης να πηγαίνει βόλτες με τα εγγόνια του. Δεν θα ξεχάσω τα αστεία του, το κέφι, και το χαμόγελο του».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Βολιώτη: «Δεν με απασχόλησε ποτέ να διαιωνίσω το DNA μου, δεν θεωρώ ότι τα παιδιά είναι συνέχειά μας»

HerNews ka

Γιάννης Στάνκογλου: Η στιγμή που δάκρυσε για την κόρη του: «Την είδα και συγκινήθηκα»

Her News

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο τραυματισμός που την ταλαιπωρεί και το Maestro

Her News