HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Μπέζος: «Δεν χωράει απάντηση στο αν θα συνεργαζόμουν με κάποιον από reality. Είναι αστείο»

Τον Γιάννη Μπέζο συνάντησαν σε φιλανθρωπική παράσταση οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το μέλλον της μουσικής εκπομπής που παρουσιάζει, το αν μπορεί ένας καλός ηθοποιός να είναι εξίσου καλός άνθρωπος, αλλά και για το αν θα μπορούσε να συνεργαστεί με κάποιον που έχει βγει από ριάλιτι.

«Με βρίσκει θετικότατο το να συνεχιστεί η εκπομπή μου και του χρόνου. Αν συνεχίσουν να ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις που δε βρίσκω και λόγο να αλλάξουν, γιατί όχι; Βεβαίως και την απολαμβάνω την εκπομπή, αν δεν την απολαύσω εγώ, δε βρίσκω και λόγο να την κάνω. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ο ρόλος του παρουσιαστή, είναι πράγματα πιο απλά, συνηθίζουμε να δίνουμε περισσότερο βάρος σε κάποια πράγματα απ΄ όσο θα έπρεπε, αλλά βεβαίως απαιτεί μια σχετική προετοιμασία και κυρίως εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο τρόπος που μιλάμε και το τι λέμε όταν βγαίνουμε» είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Γιάννης Μπέζος: «Όλοι έχουμε έναν σκοτεινό κι έναν ευλογημένο εαυτό»

Όσο για το αν ένας καλός άνθρωπος μπορεί να είναι εξίσου καλός ηθοποιός, είπε, «Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε έναν σκοτεινό εαυτό και έναν εαυτό ο οποίος είναι ευλογημένος. Από την ώρα που γεννιόμαστε υπάρχει αυτό. Η διαχείριση του εαυτού μας είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση και πολύ μεγάλη που δεν έχει να κάνει ούτε με την τέχνη ούτε με το επάγγελμα μας. Έχει να κάνει πιο πολύ με το πως αντιλαμβάνεσαι τη ζωή».

Όταν ρωτήθηκε, τέλος, εάν θα συνεργαζόταν στο μέλλον με κάποιον άνθρωπο που έρχεται από ριάλιτι στον χώρο της υποκριτικής, δίχως να έχει την απαραίτητη κατάρτιση, ο Γιάννης Μπέζος ήταν ξεκάθαρος. «Δεν χρειάζεται να απαντήσω. Είναι αστεία πράγματα. Δεν χωράει απάντηση. Είναι σαν να μου ζητάτε να φάω φαγητό από έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να μαγειρεύει. Δεν υπάρχει περίπτωση».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Κωνσταντίνου: «Με την Εύη Βατίδου ήμασταν ζευγάρι, το έχω αφήσει πίσω μου όμως»

HerNews ka

Ραφαήλ Καρυωτάκης: Οι ερωτικές σκηνές στη “Γη της Ελιάς” που τον δυσκόλεψαν και το TikTok

Her News

Μάρα Ζαχαρέα: Η γνωριμία με τον σύζυγό της, τα 30 χρόνια γάμου και η μητρότητα

Her News