HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Στο ρόλο Ρωμαίου εκατόνταρχου ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη «Βασίλισσα των Ουρανών»

Γιώργος Αγγελόπουλος

Το χώρο της υποκριτικής θα ακολουθήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού το βάπτισμα του πυρός που πήρε στη σειρά «Τατουάζ» έκανε το τηλέφωνό του να χτυπά.

Ο ίδιος σκέφτηκε πολύ καλά το επόμενο βήμα του και θέλησε να συνεχίσει να ασχολείται με την υποκριτική, αλλά και να κάνει μαθήματα. Πριν από λίγο καιρό δέχτηκε δύο προτάσεις για ταινίες ελληνικής και ξένης συμπαραγωγής και δεν έκανε καμία ανακοίνωση.

Μία από αυτές, η πρώτη που θα δούμε, με τίτλο «Queen of Heaven» (Η βασίλισσα των Ουρανών) θα απαρτίζεται από ξένους αλλά και αρκετούς Έλληνες ηθοποιούς. Στην ταινία ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα υποδυθεί τον Άγιο Λογγίνο τον Εκατόνταρχο, ο οποίος έζησε την εποχή του Τιβερίου Καίσαρα, καταγόταν από την Καππαδοκία και υπήρξε εκατόνταρχος υπό τον Πιλάτο, τον ηγεμόνα της Ιουδαίας.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Πρόκειται για μια μεγάλη διεθνή παραγωγή, ιστορικού περιεχομένου, όπου εξιστορείται η ζωή της Παναγίας, από τη Σταύρωση μέχρι τη θαυμαστή Κοίμησή Της. Η εν λόγω ταινία είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιάννη Στραβόλαιμου, ο οποίος σκηνοθέτησε και «Το δείπνο του βοσκού», με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Τότσικα στο ρόλο του Ιησού Χριστού, που συμμετείχε στο Global Film Festival Awards στο Λος Άντζελες και απέσπασε 11 βραβεία.

Στη συγκεκριμένη ταινία θα δούμε πολλούς Έλληνες ηθοποιούς, ανάμεσά τους τον Σταύρο Νικολαΐδη, τη Μαρία Αλιφέρη, τη Χριστίνα Αλεξανιάν, αλλά και τη Θεοφανία Παπαθωμά, που θα ενσαρκώσει την Αγία Πρόκλα, τη σύζυγο του Πόντιου Πιλάτου, του Ρωμαίου επιτρόπου της Ιουδαίας, που επικύρωσε την καταδίκη του Ιησού Χριστού σε θάνατο από το Συνέδριο των Ιουδαίων και διέταξε τη Σταύρωσή Του.

Πηγή: ON TIME

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πεθερικά Γκάνγκστερ: Η κωμωδία δράσης του Netflix που πρέπει να δείτε

Her News

Netflix: Ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας για το «Squid Game: The Challenge» – Δείτε το Teaser

HerNews ka

MasterChef -Spoiler: Ποιοι παίρνουν τις τελευταίες ποδιές

Her News b