HerNews.gr
Beauty

Το “αόρατο” γαλλικό μανικιούρ είναι η νέα τάση που πρέπει να δεις!

Τα κλασικά γεννήθηκαν για να επανεφευρεθούν. Πάρτε το γαλλικό μανικιούρ : Η εμφάνιση έχει έρθει και παρέρχεται με τα χρόνια, αλλά υπάρχει πάντα μια νέα ανατροπή για να παίξετε. 

Αυτές τις μέρες, αυτό είναι το «αόρατο» γαλλικό μανικιούρ. Βλέπουμε μια αύξηση στις μινιμαλιστικές τάσεις παντού και η τέχνη των νυχιών δεν αποτελεί εξαίρεση Το «Invisible» γαλλικό είναι εντελώς συγκρατημένο και ενσωματώνει μια αμυδρή, ελάχιστη εμφάνιση στο γαλλικό μανικιούρ. Είναι απλό και εντυπωσιακό ταυτόχρονα.

Από τα lip gloss nails μέχρι τα supermodel manicure , η μινιμαλιστική τέχνη νυχιών είναι ξεκάθαρα εδώ για να μείνει για το 2023. Τα μαξιμαλιστικά νύχια είχαν μια σημαντική άνοδο και άνθηση τα τελευταία χρόνια.  

Αλλά στο δεύτερο μισό του 2022, έχουμε δει όλο και περισσότερους ανθρώπους να έλκονται προς τα μινιμαλ νύχια. Σκεφτείτε γαλακτερά και glaze donut. Το γαλλικό mani ‘Invisible’ είναι η ιδανική προσέγγιση ενός μινιμαλισμού στην τέχνη των νυχιών, εξισορροπώντας το σχέδιο με το κομψό γούστο.

Η τάση

Το «αόρατο» γαλλικό μανικιούρ είναι αρκετά αυτονόητο, είναι μια καινοτόμος εκδοχή του κλασικού γαλλικού στυλ. Όπως κάθε γαλλικό , ξεκινά με μια ουδέτερη βάση. Αντί να τονίζει την άκρη του νυχιού με ένα ποπ χρώμα, απαιτεί ένα καθαρό φινίρισμα για να δημιουργηθεί ένα λεπτό τόξο.

Ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από αυτό, αφού υπάρχουν μερικοί τρόποι να παίξεις με την τάση. Αντί για ένα λαμπερό λευκό στην άκρη του νυχιού, το αόρατο γαλλικό είναι μια γκάμα χρωμάτων, φινιρισμάτων και σχεδίων.

Αυτό το twist είναι τέλειο για όσους αγαπούν μια μινιμαλιστική εμφάνιση ή απλά μια πινελιά χρώματος.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το «αόρατο» γαλλικό μανικιούρ είναι ότι μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Είτε επιλέξετε ένα διακοσμητικό γκλίτερ για τη γραμμή είτε παίζετε με διάφορες ουδέτερες αποχρώσεις, αυτό το μινιμαλ σχέδιο κάθε άλλο παρά βαρετό είναι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Συμβουλές για σκασμένα χείλη

Her News

Πορτοκαλί ρουζ: Η πιο αδικημένη make up τάση!

HerNewskl

Ήβη Αδάμου: Υιοθέτησε το double French manicure

HerNewskl