HerNews.gr
Social News

Kylie Jenner: Το αμφιλεγόμενο πάρτι γενεθλίων για την κόρη της Stormi και τον γιό της Aire

Kylie Jenner-hernews

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott βρέθηκαν όλοι μαζί για να γιορτάσουν τα 5α γενέθλια της κόρης τους Stormi  με θέμα τον μονόκερο την Τετάρτη.

Η Jenner μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram για να καταγράψει το υπερβολικό πάρτι, το οποίο περιελάμβανε μια τεράστια τσουλήθρα σε σχήμα Stormi και μια τούρτα στολισμένη με λουλούδια.

Η είσοδος των εορταστικών εκδηλώσεων ήταν στολισμένη με πολλές πολύχρωμες καμάρες με μπαλόνια , καθώς και μια τεράστια είσοδο τούνελ σχεδιασμένη να μοιάζει με το κεφάλι της Stormi.

Η Stormi και ο μικρός της αδερφός, Aire, γεννήθηκαν με διαφορά μίας ημέρας (και τεσσάρων ετών). Ως εκ τούτου, το πάρτι χρησίμευσε και ως γιορτή για τα 1α γενέθλιά του.

Στους παρευρισκόμενους δόθηκαν μπλουζάκια που γιόρταζαν τον Aire τα οποία έγραφαν «Aire ​​to the Throne», καθώς και μπλουζάκια «Stormi Five Is Live». Η Kylie Jenner και ο Travis Scott, μοίρασαν επίσης φούτερ με μια ζωγραφιά των παιδιών τους να κρατιούνται χέρι χέρι που έγραφε «It Takes Two» και «Stormi + Aire».

Η αδερφή της, Khloé Kardashian παρευρέθηκε στην εκδήλωση με την 4χρονη κόρη της, True, την οποία μοιράζεται με τον Tristan Thompson.

Ενώ οι παρευρισκόμενοι έδειχναν να περνούν υπέροχα, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν τη διακόσμηση του StormiWorld , οι οποία ήταν ένα flashback για το μουσικό φεστιβάλ Astroworld του Scott. Δέκα θαυμαστές σκοτώθηκαν σε συντριβή πλήθους στην εκδήλωση του Νοεμβρίου 2021.

Ωστόσο, η Jenner φαινόταν να μην ενοχλείται από τις αντιδράσεις και συνέχισε να δημοσιεύει περιεχόμενο από το πάρτι της κόρης της.

H Kylie Jenner ανέβασε επίσης ένα πολύ τρυφερό βίντεο για να ευχηθεί στον γιό της Aire ο οποίος έγινε ενός έτους με μόλις μια ημέρα διαφορά από την αδερφή του Stormi.

@kyliejennerhappy birthday Aire. i love you

♬ you are my sunshine – christina perri

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Παπαρίζου: Βρίσκεται στα δικαστήρια- Μήνυση κατά του Τόνυ Μαυρίδη

HerNewskl

Eva Mendes: Το ιδιαίτερο φόρεμα που δημιούργησε από….σφουγγάρια κουζίνας

HerNews ka

Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: «Ήμασταν διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε, με πολλές συγκρούσεις»

Her News b