HerNews.gr
Social News

Eva Mendes: Το ιδιαίτερο φόρεμα που δημιούργησε από….σφουγγάρια κουζίνας

Η Eva Mendes φόρεσε ένα φόρεμα φτιαγμένο από σφουγγάρια ενώ γύριζε μια καμπάνια για τη μάρκα σφουγγαριών της, Skura Style , τη Δευτέρα.

«Νομίζω ότι βρήκα το φόρεμά μου για τα Όσκαρ νωρίς φέτος», έγραψε η 49χρονη ηθοποιός στη λεζάντα μιας φωτογραφίας στο Instagram. «Αυτό εννοούν όταν λένε «καθαρή μόδα»;»

Η Εύα Μέντες με σφουγγάρια

Στα στιγμιότυπα, η Mendes φαίνεται να φοράει ένα λαμπερό πράσινο τοπ που είχε πάνω πορτοκαλί, μπλε και πράσινα σφουγγάρια στερεωμένα στο μπούστο.

Συνδύασε το look με εξίσου πολυτελή αξεσουάρ, όπως πράσινα γυαλιά ηλίου και χοντρά χρυσά κοσμήματα.

Η Εύα Μέντες με σφουγγάρια

Η Mendes ολοκλήρωσε τη διασκεδαστική εμφάνιση με έντονο ροζ κραγιόν, ροζ κόκκινα μάγουλα και ένα κόκκινο σπρέι μαλλιών.

Η μητέρα δύο παιδιών δημοσίευσε επίσης μια σύγκριση δίπλα-δίπλα της τελειωμένης εμφάνισής της με τη φωτογραφία έμπνευσής της, η οποία παρουσίαζε μια γυναίκα που φορούσε ένα φόρεμα και κάλυμμα κεφαλής φτιαγμένο εντελώς από πολύχρωμα σφουγγάρια.

Σφουγγάρι φόρεμα Eva Mendes

Η ιστορία της Eva Mendes IG.

Η ηθοποιός έγινε πρεσβευτής και συνιδιοκτήτης της μάρκας καθαρισμού τον Μάιο του 2022.

Επιπλέον, ο σύζυγος της Mendes, Ryan Gosling, πιστεύει επίσης πολύ στη μάρκα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο σταρ της «Barbie», έδωσε τη δική του υποστήριξη στο brand της συντρόφου του ενώ έκανε συνέντευξη Τύπου για την ταινία της Greta Gerwig.

«Η Eva Mendes φτιάχνει ένα σφουγγάρι που ονομάζεται Skura Sponge, είναι ένα καταπληκτικό σφουγγάρι», είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. “Σας λέει πότε είναι έτοιμο να το αλλάξετε… το λογότυπο ξεθωριάζει όταν είναι ώρα να το αλλάξετε.”Σφουγγάρια Eva Mendes

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που ο Ryan Gosling έδειξε την αγάπη του για την Eva Mendes ενώ προωθούσε την επιτυχία του box office.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της «Barbie»  στο Λος Άντζελες νωρίτερα αυτό το μήνα, ο υποψήφιος για Όσκαρ φόρεσε ένα κολιέ με το αρχικό της «E» για να τιμήσει τη σύντροφό του ενώ περπατούσε στο ροζ χαλί.

Ράιαν Γκόσλινγκ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Από τη Σίφνο στην Αθήνα

HerNews ka

Ο Χιου Τζάκμαν γιόρτασε με δύο μαρτίνι τα αποτελέσματα των βιοψιών

Her News

Σμαράγδα Καρύδη: Τι απαντά για τον γάμο και το παιδί που δεν έκανε ποτέ

Her News b