HerNews.gr
Social News

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε μητέρα: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον πατέρα του παιδιού της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν από λίγες ώρες υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύντροφο της που διανύουν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους.

Παρ’ όλα αυτά όλο αυτό το διάστημα, η Τζούλια Αλεξανδράτου απέφευγε να δημοσιοποιήσει το πρόσωπο του αγαπημένου της συντρόφου κάτι που έκανε χθες για πρώτη φορά μέσω ενός βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Hunt (@juliahunt0000)

Στο εν λόγω βίντεο η Τζούλια Αλεξανδράτου ανταλλάσει τρυφερά φιλιά με τον σύντροφο της, ο οποίος μπορεί να μην φαίνεται καθαρά όμως είναι η πρώτη φορά που τον εμφανίζει.

«Για όποιον θέλει να δει τον σύντροφό μου και πατέρα του παιδιού μου κι όλη μου την προσωπική ζωή, μπορεί να πάει στο OnlyFans», γράφει η Τζούλια Αλεξανδράτου στο βίντεο που ανήρτησε.

Αυτή είναι μια ακόμη φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγες ώρες επίσης στα Story της στο Instagram με τον συντροφό της, αυτή τη φορά όμως έχει κρύψει το πρόσωπο του με αυτοκόλλητο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

«It’s the most wonderful time of my life» – Η Λάουρα Νάργες ποζάρει αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της, αναμένοντας τα Χριστούγεννα

Her News

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφήθηκε με την Πενέλοπε Κρουζ και την Κιάρα Φεράνι

HerNews ka

Εριέττα Κούρκουλου: Οι κρίσεις πανικού, ο θηλασμός και η vegan διατροφή του 10 μηνών γιου της

Her News