HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Για ποιο λόγο δεν έχουν προσκληθεί στη στέψη του Καρόλου;

Σύμφωνα με την Page Six, οι προσκλήσεις για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου δεν έχουν σταλεί, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα είναι σίγουρα στη λίστα.

Πηγές είπαν στο περιοδικό People την περασμένη εβδομάδα ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν έχουν ακόμη προσκληθεί στην τελετή, αλλά ένας από τους βασιλικούς γνώστες  είπε επίσης πως: «Είναι πολύ νωρίς, κανείς δεν έχει προσκληθεί ακόμα!».

Μια άλλη πηγή επιβεβαίωσε στα ξένα μέσα τη Δευτέρα ότι η λίστα των καλεσμένων δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, επομένως δεν έχουν σταλεί προσκλήσεις.

Ο Κάρολος θα στεφθεί επίσημα μονάρχης στις 6 Μαΐου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, στο πλευρό της συζύγου του, Καμίλα.

Τα ξένα μέσα λένε πως ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα προσκληθούν, παρά την τεταμένη σχέση τους με τη βασιλική οικογένεια, η οποία λέγεται ότι είναι ιδιαίτερα τεταμένη μετά τα απομνημονεύματα του Χάρι, «Spare» και την εκπομπή του ζευγαριού στο Netflix, «Harry & Meghan».

Υπήρξαν φήμες στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι ο Χάρι μπορεί να ταξιδέψει μόνος από την Καλιφόρνια για τη στέψη, αλλά ο βασιλικός γνώστης επιβεβαίωσε τη Δευτέρα: «Όλοι περιμένουν τον Χάρι και τη Μέγκαν, ο Κάρολος τους θέλει και τους δύο εκεί».

Η ημερομηνία συμπίπτει επίσης με τα 4α γενέθλια του γιου τους Archie .

Την περασμένη εβδομάδα, μια πηγή κοντά στον Χάρι και τη Μέγκαν είπε ότι η πρόσκληση για την τελετή, στην οποία θα παρευρεθούν πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες, δεν έχει ακόμη παραταθεί και ότι δεν έχει υπάρξει καμία κίνηση προς τη συμφιλίωση. 

Στη συνέντευξη με τον Tom Bradby του ITV για την προώθηση του βιβλίου του τον περασμένο μήνα, ο Χάρι είπε αναφορικά με τη στέψη: «Υπάρχουν πολλά που μπορούν να συμβούν από τώρα και τότε. Αλλά, ξέρετε, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Η μπάλα είναι στο γήπεδο τους. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητηθούν και ελπίζω πραγματικά να είναι πρόθυμοι να καθίσουν και να μιλήσουν γι’ αυτό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Amber Heard: Zήτησε ανατροπή της απόφασης της δίκης εναντίον του Johnny Depp

HerNewskl

Irina Shayk-Bradley Cooper: Προσπαθούν να κάνουν και δεύτερο παιδάκι!

HerNewskl

Maestro: Απόψε το μεγάλο φινάλε – Έρχεται η σειρά του Netflix

Her News