HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Joker 2: Η πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga ως Harley Quinn

Το 2019, η ταινία “Joker” του Τοντ Φίλιπς κέρδισε όλα τα βραβεία σε πολλές τελετές σε όλο τον κόσμο πριν γίνει πραγματική επιτυχία στο αμερικανικό box office. 

Μόνο στη Γαλλία προσέλκυσε 5,5 εκατομμύρια θεατές. Ο Χοακίν Φίνιξ στο απόγειο της καριέρας του δεν δίστασε να χάσει περισσότερα από 23 κιλά για να ενσαρκώσει τον αδύναμο Άρθουρ Φλεκ. 

Με το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου στην τσέπη του, ο ηθοποιός φαίνεται πως έδωσε τα πάντα για αυτόν τον ρόλο. Κι όμως, σύντομα θα επιστρέψει για να του δώσει την πολυαναμενόμενη συνέχεια. Ενώ περιμένουμε να βουτήξουμε ξανά στην τρέλα των πιο συναρπαστικών και αναιδών κακοποιών της DC Comics , εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το δεύτερο μέρος του “Joker”.

Ο Χοακίν Φίνιξ στην ταινία Τζόκερ το 2019

Η Lady Gaga ως Harley Quinn

Ενώ η ταινία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του σεναρίου, ο Todd Phillips μας λέει ότι θα ονομάζεται Joker: Folie à Deux δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του χειρογράφου στη σελίδα του στο Instagram. 

Από εκεί και πέρα, όλα οδήγησαν στην πεποίθηση ότι ένας δεύτερος πρωταγωνιστής θα ενταχθεί στον Joker που υποδύεται ο Χοακίν Φίνιξ στις διαβολικές του περιπέτειες. Υποθέτουμε ότι ήταν η Harley Quinn , ένας εξίσου τρελός χαρακτήρας, που τον ερωτεύεται στα κόμικς που γνωρίζουμε. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips)

Νεότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου: Ένα μήνυμα ελπίδας

Her News

Στο Γηροκομείο: Ο Ηλίας Ψινάκης κάνει πρεμιέρα στο Mega

Her News b

Άννα Βίσση & Μπάμπης Στόκας: Ακούστε το νέο τους ντουέτο

Her News