HerNews.gr
Social News

Η αναγέννηση της Rihanna: Φωτογραφήθηκε για τη Vogue με την οικογένειά της – «Ούτε που θυμάμαι τη ζωή πριν γίνω μητέρα»

To 2023 είναι η χρονιά της Rihanna, όπως όλα δείχνουν, αφού η μεγάλη επιστροφή της έγινε με όλες τις τιμές.

Βρισκόμαστε μόλις στα μισά του δεύτερου μήνα του 2023 κι η Rihanna ήδη έχει δώσει ένα σόου στο ημίχρονο του Super Bowl που έγραψε ιστορία.

Παράλληλα, ανακοίνωσε με έναν μοναδικό τρόπο τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και, τώρα, ποζάρει με τον A$AP Rocky και τον γιος τους για τον φωτογραφικό φακό της Vogue και μας παρουσίαζει μεταξύ άλλων, τον νέο της ρόλο, αυτόν της μητέρας.

Η αναγέννηση της Rihanna

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην σελίδα της Vogue στο Instagram, αλλά και στον προσωπικό λογαριασμό της δημοφιλούς τραγουδίστριας βλέπουμε για πρώτη φορά τους τρεις τους να ποζάρουν χαρούμενοι στο φακό σε μία παραλία και σε μία άλλη φωτογραφία την Rihanna να κρατάει αγκαλιά το παιδάκι της.

Η Rihanna «αναγεννήθηκε» και μίλησε στη Vogue για την αυτοπεποίθηση που απέκτησε από τη στιγμή που έγινε μητέρα, τη μουσική που ετοιμάζει και την καινούργια ζωή που τώρα ανακαλύπτει.

Για την μητρότητα είπε: «Όλα αλλάζουν όταν έχεις ένα μωρό, αλλά δεν θα έλεγα ότι έκανε τίποτα άλλο από το να μας φέρει πιο κοντά. Είναι τα πάντα. Ούτε που θυμάσαι τη ζωή πριν, αυτό είναι το πιο τρελό από όλα. Προσπαθείς να θυμηθείς – και υπάρχουν φωτογραφίες από τη ζωή μου πριν – αλλά το συναίσθημα, οι επιθυμίες, τα πράγματα που σου αρέσουν, όλα, απλώς δεν ταυτίζεσαι μ’ αυτό γιατί δεν αφήνεις το μυαλό σου να πάει τόσο μακριά, επειδή… Επειδή δεν έχει σημασία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Τις πρώτες μέρες με το μωρό, αισθανόταν «σαν ζόμπι». Τώρα που έχουν περάσει 9 μήνες, παραδέχεται ότι αυτό που της άρεσε περισσότερο ήταν τα πρωινά, όταν έβλεπε το πρόσωπό του να αλλάζει, το χρώμα του να γίνεται πιο ζωηρό, τις εκφράσεις που έπαιρνε για πρώτη φορά.

Αποκάλυψε σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης ότι ο σύντροφος της ήθελε το πρώτο τους παιδάκι να είναι αγόρι «Ο Rocky ήθελε να μάθει. Ήθελε αγόρι. Στην αρχή έδειχνε να μην έχει προτίμηση, μετά είπε, «Μπα, θέλω αγόρι, είμαι σίγουρος.» Εγώ από την άλλη ημουν απλώς, Κύριε, σε παρακαλώ, δώσε μας αυτό που θέλει».

Συμπλήρωσε πως οι δύο άνδρες της ζωής της έχουν πολύ ισχυρό δέσιμο μεταξύ τους και εξομολογήθηκε: «Και αναρωτιέμαι “Συγγνώμη, εγώ δε σε γέννησα; Τι γίνεται;”, αλλά το δέσιμό τους είναι απίστευτο. Από τη στιγμή που θα κοιταχτούν στα μάτια, το μωρό παίρνει φωτιά. Όλα αυτά που λένε για τους γιους και τις μαμάδες, είναι μύθος. Οι γιοι κι οι πατεράδες τους είναι μία τρέλα. Κατάλαβα ότι η μοναδική επιβεβαίωση που χρειάζεσαι ως αγόρι, είναι από τον μπαμπά σου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Θα επιστρέψει τη μουσική;

H RiRi δε σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τη μουσική. Έκανε ένα διάλειμμα γιατί «όταν βγάζεις έναν δίσκο σαν το Anti… Ειλικρινά, είναι η καλύτερη δουλειά μου. Είναι κι η πίεση που ασκώ η ίδια στον εαυτό μου. Είναι τοξικό. Δεν είναι ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίζω τη μουσική μου, γιατί είναι διέξοδο και ένας χώρος δημιουργίας, και δημιουργείς οτιδήποτε. Δε χρειάζεται να το συγκρίνεις με κάτι. Θα μπορούσε να είναι απλώς ένα τραγούδι που μου αρέσει. Κυριολεκτικά, θα μπορούσε να είναι τόσο απλό».

«Και θέλω να παίξω. Και με το να παίξω, εννοώ πως έχω τις ιδέες στο κεφάλι μου, αλλά δεν μπορώ να τις πω δυνατά προς το παρόν», ανέφερε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Μάλιστα, όπως είπε, θέλει να βγάλει νέο δίσκο, ιδανικά φέτος. «Θέλω να πω, ειλικρινά θα είναι γελοίο αν δε γίνει φέτος. Αλλά θέλω να είναι και διασκεδαστικό. Θέλω να βγάλω και μουσική και βίντεο. Και θέλω τη σωστή μουσική που να ταιριάζει με τα visuals – δεν μπορώ να πάω να βγάλω ένα βίντεο με εμένα να μιλάω».

Δεν ξέρει τι της επιφυλάσσει το μέλλον και δεν θέλει να κάνει σχέδια: «Είμαι έτοιμη για ό,τι γίνει. Εύχομαι να κάνω περισσότερα παιδιά, αλλά ό,τι θέλει ο Θεός. Και για το επόμενο, είμαι ανοιχτή σε όλα. Κορίτσι, αγόρι. Οτιδήποτε».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σία Κοσιώνη: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της Δήμο – «Tον Μάη τον πιάσαμε, το γκολ δεν το πιάσαμε»

Her News

Χριστίνα Κοντοβά: Η γλυκιά δημοσίευση με την κορούλα της στη θάλασσα

HerNewskl

Τζάστιν Θερού: Η αντίδραση μετά τις αποκαλύψεις της Τζένιφερ Άνιστον

Her News