HerNews.gr
Ελλάδα

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της τέως βασιλικής οικογένειας – «Πιο στενή η σχέση του Παύλου με την Ελλάδα»

Στο Τατόι οι εργασίες για τον καθαρισμό και την τοποθέτηση της μαρμάρινης πλάκας του μνήματος στον τάφο του Κωνσταντίνου ολοκληρώνονται. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της τέως βασιλικής οικογένειας;

Στη Μητρόπολη Αθηνών τα πάντα είναι έτοιμα για το μνημόσυνο του ερχόμενου Σαββάτου, στο ίδρυμα Στ. Νιάρχος όπου οι καλεσμένοι θα συλλυπηθούν την οικογένεια μετά το μνημόσυνο του τέως, ετοιμάζεται ένας ειδικός χώρος με αυξημένα μέτρα ασφαλείας και στο κέντρο της Αθήνας, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ κεντρίζουν τα βλέμματα…

Οι δυο τους έφτασαν στην Ελλάδα χθες το απόγευμα, με τον Παύλο να μεταφέρει από το αυτοκίνητο ορισμένες από τις αποσκευές και τα κινητά τηλέφωνα περαστικών να έχουν πάρει φωτιά.
Το πρωί μαζί με τη σύζυγό του έκαναν την πρώτη τους βόλτα στην Αθήνα χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Αυτό αναμένεται να γίνει μετά το Σαββατοκύριακο και την συμπλήρωση 40 ημερών, από τον θάνατο του Κωνσταντίνου.

Για ακόμα μια μέρα, το στενό περιβάλλον του Παύλου, αποκαλύπτει στο Live News ένα μέρος από τις προθέσεις του 56χρονου, που όπως τονίζεται θα δείξει στην πράξη μέσα στους επόμενους μήνες, ότι είναι ο νέος αρχηγός της οικογένειας.

«O Παύλος ως αρχηγός της οικογένειας θα δηλώνει περισσότερο «παρών» σε ότι σχετίζεται με την Ελλάδα. Επιθυμία του είναι να περνάει κάποιες μέρες, κάθε μήνα στην Ελλάδα, όπως έκανε ο πατέρας του, πριν επιστρέψει μόνιμα. Ξεκαθαρίζεται πως σκέψεις για είσοδο στην πολιτική δεν υπήρξαν και δεν υπάρχουν, ούτε από τον ίδιο ούτε από τον Νικόλαο», αναφέρει το οικογενειακό περιβάλλον του Παύλου στο MEGA.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλύτερος γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει με τη Μαρί Σαντάλ στη Νέα Υόρκη και προς τα τέλη του μήνα αναμένεται να βρεθούν στο Λονδίνο για τη δεξίωση στη μνήμη του πατέρα του. Το νέο ταξίδι στην Ελλάδα προσδιορίζεται για τις αρχές Μαρτίου.

«Πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος περνούσε 5 με 6 μέρες κάθε μήνα στην Ελλάδα. Αυτό επιθυμεί να κάνει από εδώ και στο εξής ο Παύλος. Η ηλικία των παιδιών του, δεν επιτρέπει για την ώρα μια μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα», συμπληρώνει το οικογενειακό περιβάλλον του Παύλου.

Το ενδιαφέρον για αγορά ακινήτου στην Αθήνα είναι έντονο με τις προτάσεις μεσιτών που φτάνουν στα χέρια στενών συνεργατών του, να μην έχουν τελειωμό το τελευταίο διάστημα…

Ήδη τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας είναι αυξημένα για τον Παύλο και την Μαρί Σαντάλ και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ενταθούν. Σε ερωτήσεις για τυχόν αφίξεις γαλαζοαίματων στην Αθήνα, πέραν της επίτιμης βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας και της αδερφής της Ειρήνης, πολλοί από το περιβάλλον της οικογένειας, παραμένουν επιφυλακτικοί.

Όσο για τη δεξίωση στο Λονδίνο, τα πάντα αναμένεται να οριστικοποιηθούν μετά τα 40 του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Παύλος και Μαρί Σαντάλ έχουν ήδη σμίξει στην Αθήνα, με τον Νικόλαο την Τατιάνα Μπλάτνικ και την Άννα Μαρία, με το ενδιαφέρον τους, να είναι για την ώρα στραμμένο στις εργασίες που γίνονται στο Τατόι, για να είναι τα πάντα όπως έχουν ζητήσει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Γερασιμίδου: Η επόμενη μέρα από την πυρκαγιά που έκαψε το σπίτι της – «Το σπίτι μας έμεινε μισό, έχουν καεί τα πάντα»

Her News b

Δίκη Πισπιρίγκου: Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε διενέργεια πραγματογνωμοσύνης «για να διαπιστωθεί πως δεν πάσχει από το σύνδρομο Μινχάουζεν»

HerNews ka

Εμβολιασμένη κατά του κορονοϊού γέννησε μωρό με αντισώματα

Her News