HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τάκης Ζαχαράτος: «Έχω καταπιέσει τον εαυτό μου στο να φλερτάρω & να δείξω το ενδιαφέρον μου σε έναν άνθρωπο για να μην σχολιαστώ»

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στην εκπομπή “Super Κατερίνα” της Κατερίνας Καινούργιου μέσω Skype.

Στην συζήτηση του ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε και στο viral βίντεο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη που τους δείχνει να φιλιούνται στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και έχει λάβει αρκετά διφορούμενα σχόλια.

Αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος δήλωσε πως: «Η μεγαλύτερη ευλογία που υπάρχει στη ζωή και θεραπεύει τα πάντα είναι η αγάπη. Ο έρωτας και η αγάπη για μένα είναι το παν. Και χαίρομαι που βλέπω δύο ανθρώπους ερωτευμένους, δεν συμβαίνει πια εύκολα».

«Όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ ότι το παλιό μοντέλο του γάμου και της οικογένειας έχει τελειώσει. Η ίδια η εποχή το «κλωτσάει». Κακώς αλλά όλο αυτό βάλλεται. Ζούμε μία εποχή απληστίας και η μαγκιά είναι να περνάς ωραία με τα αληθινά και τα ουσιαστικά» συνέχισε.

Στη συνέχεια ο Τάκης Ζαχαράτος τόνισε πως: «Εγώ όταν βλέπω ένα ζευγάρι ερωτευμένο να έχει τα guts να βγει στη σκηνή, να αγκαλιαστεί και να φιληθεί σε μία εποχή που ο έρωτας είναι αποξηραμένος και κρίνεται, για μένα μόνο καλό μπορεί να είναι».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και επί προσωπικού επιπέδου λέγοντας: «Επειδή κάνω μία δουλειά που πολλές φορές έχω καταπιέσει τον εαυτό μου να φλερτάρω, να δείξω το ενδιαφέρον μου σε έναν άνθρωπο για να μην πουν και σχολιαστω, χαίρομαι που η Δέσποινα και ο Βασίλης άφησαν στην άκρη τη δημόσια και έδειξαν την ανθρώπινη εικόνα τους. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Χατζίδου σε Ετεοκλή Παύλου: «Εμείς δεν το κουράσαμε πολύ, προχωρήσαμε σχετικά γρήγορα στο σεξ»

Her News

Δημήτρης Αλέξανδρου: «Λέω ότι είμαι πάρα πολύ έτοιμος για το μωρό, αλλά αυτό θα το δείξει η πορεία»

Her News b

Ντόρα Μπακογιάννη: Όσα της είπε ο Δημήτρης Κουφοντίνας για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη σοκάρουν

HerNews ka