HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Η Adele και ο Ed Sheeran αρνήθηκαν να τραγουδήσουν στη στέψη του

Όταν ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της στέψης του Βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου – και της συναυλίας που θα συνοδεύσει το εορταστικό Σαββατοκύριακο την επόμενη μέρα, 7 Μαΐου – ο Κάρολος φαίνεται πως είχε δύο τραγουδιστές στην κορυφή της λίστας του: την Adele και τον Ed Sheeran.

Σύμφωνα με έναν διοργανωτή της εκδήλωσης, «ο Βασιλιάς έχει προτείνει πολλούς ανθρώπους που θα ήθελε να τραγουδήσουν και η Adele με τον Ed ήταν σε αυτή τη λίστα. Ήταν πολύ πρόθυμος που ήταν μέρος της συναυλίας».

Φαίνεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα απογοητευτεί, επειδή, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ και οι δύο έχουν αρνηθεί την πρόσκληση να εμφανιστούν στη συναυλία.

Ο Ed Sheeran είχε μια εύλογη εξήγηση: Θα εμφανιστεί στο Τέξας την ημέρα πριν από τη συναυλία της στέψης, κάτι που τον δυσκολεύει. Αλλά η Adele, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «απέρριψε την πρόσκληση χωρίς εξήγηση».

Όχι μόνο δεν έχει “γεμάτο πρόγραμμα” για τις 7 Μαΐου, αλλά δεν έχει προγραμματιστεί  να εμφανιστεί δημόσια μετά τις 25 Μαρτίου. 

«Υπάρχει μια ομάδα που έχει αναλάβει αυτό το κομμάτι, έτσι πλησίασαν τους δυο τους, αλλά έλαβαν απαντήσεις που έλεγαν ότι δεν ήταν διαθέσιμοι, κάτι που ήταν τεράστια απογοήτευση», λέει η πηγή. «Είναι τιτάνες της βιομηχανίας της showbiz και είναι κατ’ ουσίαν Βρετανοί, αλλά και γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Είναι τόσο κρίμα.”

Αν και οι ερμηνευτές της συναυλίας για τη στέψη του Καρόλου δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα, το OK αναφέρει ότι ο Lionel Richie και οι Spice Girls είναι πιθανό να είναι εκεί και επίσης φουντώνουν φήμες ότι ο Harry Styles μπορεί επίσης να ανέβει στη σκηνή.

Και μιλώντας για το ποιος έρχεται και ποιος όχι – πολλά μέσα αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ακόμη καμία απάντηση από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. H DailyMail αναφέρει ότι το ζευγάρι είναι ακόμα αναποφάσιστο και πριν φύγει από τις ΗΠΑ για την εκδήλωση, ο Χάρι θέλει μια συνάντηση με τον πατέρα και τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Camila Cabello είναι ξανά single – Τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον Austin Kevitch

Her News

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Κέρδισε 100.000 δολάρια σε δίκη για το παρελθόν της πριν από τον Ρονάλντο

HerNews ka

Nicole Kidman: Η μεγάλη απώλεια βάρους της προκαλεί φόβο στους φίλους και στην οικογένειά της

HerNews ka