HerNews.gr
Διεθνή

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Κέρδισε 100.000 δολάρια σε δίκη για το παρελθόν της πριν από τον Ρονάλντο

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι τυχερή. Όσο κι αν φαίνεται αντίθετο, η influencer, που έχει συνηθίσει να δείχνει τη ζωή της όπως είναι, δεν θέλει να έρθουν στο φως θέματα από το παρελθόν της ή χαρακτήρες που θεωρεί ανώνυμους, όπως συμβαίνει με τον πατέρα της.

Αυτός είναι ο λόγος που έχει αγωνιστεί ενάντια σε όλες τις πιθανότητες για να διατηρήσει την ιδιωτικότητα του παρελθόντος και της οικογένειάς της.

Και τα δικαστήρια έχουν αποφανθεί υπέρ της. Συγκεκριμένα, το Πρωτοδικείο Νο. 3 το οποίο έδωσε τον λόγο στην Τζορτζίνα και την αδελφή της Ιβάνα, καταδικάζοντας έτσι πολλά τηλεοπτικά προγράμματα να πληρώσουν 70.000 ευρώ στην «influencer» για την εισβολή στην ιδιωτική της ζωή και δική της εικόνα και 50.000 ευρώ και στις δύο αδερφές για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και της αυτοεικόνας του πατέρα τους.

Η δικαστής αναφέρει στην αγόρευσή της ότι η φήμη, η υπερβατικότητα και η δημοτικότητα που έχει σήμερα η Τζορτζίνα δεν έχει καμία σχέση με όσα είχε στο παρελθόν, πριν γνωρίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Εκείνη την εποχή μόλις είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή για τη ρομαντική της σχέση με τον ποδοσφαιριστή και σε καμία περίπτωση δεν απολάμβανε τη φήμη και τη δημόσια προβολή που έχει αυτή τη στιγμή», αναφέρει η δικαστής.

Σύμφωνα με τον δικαστή, στο ριάλιτι της η Τζορτζίνα δεν μιλά για το παρελθόν της

Θεωρεί επίσης ότι στο ριάλιτι «I am Georgina» που προβλήθηκε στο Netflix «μιλά ελάχιστα για το παρελθόν της», επομένως δεν θα έδινε καμία νομιμοποίηση στα ΜΜΕ που μιλούσαν για την παιδική της ηλικία ή δημοσίευσαν εικόνες της από όταν μικρή.

«Στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε το 2022, δεν έγινε καμία αναφορά, ούτε δόθηκε καμία πληροφορία για την οικογενειακή ζωή της Τζορτζίνα , σε σχέση με τους γονείς ή άλλα μέλη της οικογένειάς της, της παιδικής και εφηβικής της ηλικίας», ορίζει η πρόταση. 

Georgina Rodriguez: Η «αδιαφορία» της για τα γενέθλια του Christiano Ronaldo

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αιματοχυσία σε Walmart των ΗΠΑ: Διευθυντής πυροβολούσε υπαλλήλους – Έως και 10 οι νεκροί

Her News

Kim Kardashian: Όσα δήλωσε μετά το «diss» κομμάτι της Taylor Swift

HerNews ka

Rihanna: Ενδεχόμενο να ξεκινήσει περιοδεία μετά την εμφάνιση της στο “Super Bowl”

HerNews ka