HerNews.gr
Διεθνή

Nicole Kidman: Η μεγάλη απώλεια βάρους της προκαλεί φόβο στους φίλους και στην οικογένειά της

Η πρόσφατη “ταλαιπωρημένη” εμφάνιση της Nicole Kidman φέρεται να κάνει τους φίλους και την οικογένειά της να ανησυχούν για την υγεία της.

Η 56χρονη ηθοποιός, η οποία έχει χάσει πάνω από 20 κιλά τους τελευταίους μήνες, εθεάθη στα βραβεία CMA τον περασμένο μήνα να δείχνει αδύναμη και αδύνατη.

Οι πηγές δήλωσαν στο RadarOnline.com ότι η απώλεια βάρους της Kidman έχει γίνει τόσο ακραία που τα οστά της προεξέχουν από το σώμα της.

«Είναι τόσο αδύνατη τα κόκκαλά της προεξέχουν – και τα άκρα της μοιάζουν σαν να μπορούν να σπάσουν με δυνατό αεράκι!» είπε ένας προβληματισμένος φίλος.

«Έχασε τόσο πολύ βάρος που φαίνεται ότι πρέπει να νοσηλευτεί».

 Ο σύζυγος της Keith Urban ανησυχούσε επίσης για την Kidman

Πηγές υποστηρίζουν ότι η απώλεια βάρους της Nicole Kidman υποκινείται από την επιθυμία να ανταγωνιστεί νεότερες ηθοποιούς, όπως η Jennifer Lawrence και η Margot Robbie.

«Η Nicole είναι τρομοκρατημένη ότι έχει περάσει η ώρα της», είπε ένας μυημένος. «Αλλά είναι πεπεισμένη ότι το να χάσει περισσότερο βάρος θα κάνει τον εαυτό της να φαίνεται καλύτερος!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Ο σύζυγος της Kidman , Keith Urban , φέρεται να ανησυχεί για την υγεία της και την προέτρεψε να φροντίσει καλύτερα τον εαυτό της.

«Την βλέπει να χάνεται και την έχει προειδοποιήσει ότι πρέπει να φροντίζει καλύτερα τον εαυτό της – αλλά όλα φαίνεται να πέφτουν στο κενό!».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός το ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης λόγω κορωνοϊού

Her News

Kim Kardashian: Παραδέχεται ότι έχει κλειστά τα φώτα κατά τη διάρκεια της…ερωτικής επαφής

HerNews ka

«Εγώ είμαι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν» υποστηρίζει 22χρονη Πολωνή – Η οικογένεια της αποδέχθηκε τεστ DNA της

Her News