HerNews.gr
Beauty

Matilda Djerf: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την influencer με τα πιο διάσημα μαλλιά στο Instagram

Matilda Djerf

H Matilda Djerf είναι από τις influencer που έχει καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ των αναζητήσεων στην Google λόγω των υπέροχων μαλλιών της.

Tα υπέροχα μαλλιά της που πλέον έχουν και ένα από τα πιο διάσημα hashtags – #MatildaDjerfHair με πάνω από 27,1 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.  H διάσημη influencer δεν πρωταγωνιστεί μόνο στο Instagram, αλλά και σε πολλούς λογαριασμούς του Pinterest.

Συνδυάζει δύο από τις πιο so stylish τάσεις στα μαλλιά αυτή τη στιγμή με τις χαρακτηριστικές της bags με αέρα 70s και έναν ιδιαίτερο όγκο που θυμίζει μοντέλο των 90s. Πολλοι χαρακτρίζουν το hair look της fluffy.

Η εξομολόγηση της

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξη της στο παρελθόν ότι:

“‘Όταν ήμουν μικρότερη, δοκίμαζα πολλά διαφορετικά χτενίσματα. Είχα ombre μαλλιά αλλά και κόκκινα. Για ένα σύντομο διάστημα, ήμουν ξανθιά, αλλά δεν ήταν η αγαπημένη μου περίοδος. Δοκίμαζα πάντα κάπως διαφορετικά χτενίσματα και χρώματα μαλλιών. Όταν είχα τα ombre μαλλιά, ήθελα να επιστρέψω στο φυσικό μου χρώμα, οπότε άρχισα να κάνω ανταύγειες. Και κατέληξα με ένα ηλιοκαμένο χρώμα που άνοιξε με τον ήλιο ακόμη περισσότερο. Αλλά στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δεν μπορούσα να ταξιδέψω, έτσι τα μαλλιά μου έγιναν πιο σκούρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα”.

Lindsay Lohan: Eπέστρεψε στο Νetflix μετά από τόσα χρόνια!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Highlighter: Πώς θα κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο juicy;

HerNewskl

Οι διαφορές ανάμεσα σε κρέμα ημέρας και νύχτας

Her News

Δούκισσα Νομικού: Yιοθέτησε το pammy updo της Pamela Anderson

HerNewskl