HerNews.gr
Μόδα

Tips για να διαλέξεις το κατάλληλο μπικίνι για σένα

Το πιο κολακευτικό μπικίνι για το σχήμα του σώματός σου είναι μια δύσκολη, κάποιες φορές, υπόθεση. Αλλά, αν γνωρίζεις τον σωματότυπό σου και τι σου ταιριάζει καλύτερα, τότε θα αγοράσεις το κατάλληλο μπικίνι για σένα.

Ίσιος σωματότυπος

Εάν οι ώμοι, το μπούστο, η μέση και οι γοφοί σας έχουν σχεδόν το ίδιο πλάτος, ο ίσιος σωματότυπος, γνωστός και ως ορθογώνιο ή αθλητικό σώμα είναι δικός σας.

Η Gigi Hadid είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον ισχυρό σωματότυπο της και θα το κάνετε κι εσείς, με τις κορυφαίες προτάσεις μας.

Η ελευθερία να φοράτε ένα τρίγωνο μπικίνι χωρίς υπερβολική ανησυχία για την ανάγκη στήριξης του στήθους είναι ένα υπέροχο προνόμιο αυτού του κλαμπ.

Σωματότυπος κλεψύδρα

Αυτός ο σωματότυπος σημαίνει ότι οι αναλογίες στήθους και γοφών είναι ίσες, με μια καλά καθορισμένη μέση. Η Sofia Vergara είναι μια φυσική ομορφιά της κλεψύδρας. Θα θέλετε να τονίσετε τις καμπύλες σας κι ένα μπικίνι super push up θα σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό.

Σωματότυπος αχλάδι

Το κλασικό αχλάδι, έχει ως χαρακτηριστικά φαρδύτερους γοφούς, πιο λεπτή μέση και μικρότερο μπούστο. Σκεφτείτε την Beyoncé ή την Jennifer Lopez! Το ψηλόμεσο μπικίνι θα αγκαλιάσει σίγουρα τις καμπύλες σας.

Σωματότυπος τρίγωνο

Το μήλο ή το «ανεστραμμένο τρίγωνο» σημαίνει ότι έχετε πιο φαρδύ κορμό, μεγάλο μπούστο, αλλά πάντα είχατε στενούς γοφούς και πιο αδύνατα πόδια, τότε μιλάμε σε εσάς!

Η Amy Schumer είναι το απόλυτο inspo μας για αυτόν τον εκπληκτικό σωματότυπο. Ας πάμε λοιπόν στα στιλ μαγιό που φτιάχτηκαν απλά για εσάς.

Διαλέξτε ένα μπικίνι τέτοιο που θα τραβήξετε την προσοχή στους γοφούς και γενικά στο κάτω μισό του σώματος.

Beach outfit: Όλα τα ρούχα παραλίας που θα χρειαστείτε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Διοχετεύει την Britney Spears με αστραφτερό κορμάκι για το Swarovski x Skims

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: Βρήκαμε το barbiecore μαγιό που φόρεσε στις διακοπές της!

HerNewskl

Heidi Klum: Ποζάρει ξανά με την κόρη της Leni σε νέα καμπάνια εσωρούχων γνωστής εταιρίας

HerNews ka